Starkiler_xd Napisano 17 Marca 2017 #434090 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Chciałbym się odwołać od tego bana gdyż 1 raz wchodzę na serwer Multi-head i pojawia mi się to co poniżej proszę o szybką reakcję. Dziękuję Starkiler_xd [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : virtus.pro bialy [AMXBans] Powod : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 851239751 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.130.96.180 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoją konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Marca 2017 #434104 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Sprawdź czy możesz wejść na serwer jeśli nie zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starkiler_xd Napisano 17 Marca 2017 Autor #434109 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ale co odbanowany jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Marca 2017 #434112 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 43 minuty temu, Starkiler_xd napisał: Chciałbym się odwołać od tego bana gdyż 1 raz wchodzę na serwer Multi-head i pojawia mi się to co poniżej proszę o szybką reakcję. Ban zmieniony na SID jeśli kłamiesz nie wejdziesz na serwer. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Marca 2017 #434403 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi