Skocz do zawartości

Podanie na admina - Villek

Villek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Villek

Doświadczenie (w byciu adminem): Zerowe, nigdy nie byłem nigdzie adminem, ale zawsze chciałem być i często sam pomagam ludziom, choć nie muszę tego robić.

Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 5

Staż w CS-sie: 500h w cs go i od 8 roku życia gram w 1.6

Dlaczego Ty: Jestem miły, spokojny, zrównoważony, bezkonfliktowy ale i zabawny, szczery i czasami chamski.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:  zależy od dnia czasami 1/2h a czasami 3/5h

Kontakt: 51024774 GG

Link do GameTracker'a: Nie posiadam

Wiem, nie jest to powalające podanie i niektórych rzeczy po prostu nie ogarniam jeszcze, ale dopiero się uczę wszystkiego i myślę, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. 

Pozdrawiam, Maciek!

Pograłem trochę z Tobą i uważam że jesteś w porządku, trochę młody ale jeśli ogarniasz to myślę że wiek to jeden z mniejszych problemów.

Natomiast uważam że jest jeszcze zbyt wcześnie by myśleć o adminie. Pograj z miesiąc, dwa na serwie i wtedy proponowałbym spróbować jeszcze raz. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Odrzucone na prośbę

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...