Villek Napisano 5 Stycznia 2016 #379163 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Nick: Villek Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Zerowe, nigdy nie byłem nigdzie adminem, ale zawsze chciałem być i często sam pomagam ludziom, choć nie muszę tego robić. Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 500h w cs go i od 8 roku życia gram w 1.6 Dlaczego Ty: Jestem miły, spokojny, zrównoważony, bezkonfliktowy ale i zabawny, szczery i czasami chamski. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia czasami 1/2h a czasami 3/5h Kontakt: 51024774 GG Link do GameTracker'a: Nie posiadam Wiem, nie jest to powalające podanie i niektórych rzeczy po prostu nie ogarniam jeszcze, ale dopiero się uczę wszystkiego i myślę, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam, Maciek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 5 Stycznia 2016 #379184 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Powiem tak... To jest twój gametrack https://www.gametracker.com/player/Villek/91.185.185.20:28075/ Jesteś pewny bycia adminem? Pierwszy raz pograłeś na naszym serwie i już admin? Chyba że grałeś wcześniej pod innym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkuTM Napisano 5 Stycznia 2016 #379196 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Pograłem trochę z Tobą i uważam że jesteś w porządku, trochę młody ale jeśli ogarniasz to myślę że wiek to jeden z mniejszych problemów. Natomiast uważam że jest jeszcze zbyt wcześnie by myśleć o adminie. Pograj z miesiąc, dwa na serwie i wtedy proponowałbym spróbować jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvin! Napisano 5 Stycznia 2016 #379241 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Moim zdaniem nadawałby się 'kulturka' na miejscu wszystko ok tylko pierwszy raz Cie widziałem na serwerze i grałeś 90 minut To jednak trochę za mało Hmm szkoda że nie mam napisane że jestem adminem :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villek Napisano 6 Stycznia 2016 Autor #379281 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Okej, gdy teraz na to patrzę, myślę że jednak 90 minut to za mało Spróbuję za miesiąc, gdy już będę zaklimatyzowany w życie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Stycznia 2016 #379483 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Odrzucone na prośbę Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi