Jagiellon Napisano 18 Marca 2017 #434531 Napisano 18 Marca 2017 Data zdarzenia: 18.03.2016 Nick gracza: | XHA | VinperPro Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Przeklinanie' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:37619261' [AMXBans] Your IP: '109.231.59.101' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: Było 21 osób na servie Uzasadnienie: Gość o nicku | XHA | VinperPro pojawia sie po jakimś czasie gram troche tu i nie widziałem go i banuje mnie na godzine za przeklinanie. Gracz Domino czy jak mu tam napisał mi "Takiego wała jak twoja mama" Więc mu napisałem żeby zamknął morde i siedział cicho na dupie ja sobie nie pozwolę żeby jakiś burak mi cisnął rodzinę . Po czym dostaje bana na godzine bo obraziłem mu kolege. Mam to gdzieś że obrażam Ci kolege gracz to jest gracz jesteś adminem i traktujesz wszystkich równo a myślisz że wolno Ci cuda Nsie Prosze o Ub bo to jakiś cyrk a dodam że gracz domino nie został w żaden sposób ukarany. Pozdrawiam
Ripton Napisano 18 Marca 2017 #434532 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) To wreszcie skarga czy odwołanie? Skarga = Ty przedstawiasz dowody. Odwołanie = Admin przedstawia. @Jagiellon to chyba działy pomyliłeś Edytowane 18 Marca 2017 przez Ripton
Jagiellon Napisano 18 Marca 2017 Autor #434535 Napisano 18 Marca 2017 Przedstawiłem tu chyba jasno ? Odwołanie + nie ogarnięty admin
RuskiPingwin Napisano 18 Marca 2017 #434536 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) 15 minut temu, Ripton napisał: To wreszcie skarga czy odwołanie? Skarga = Ty przedstawiasz dowody. Odwołanie = Admin przedstawia. Moim zdaniem jest to skarga aczkolwiek no jak widać prosi o ub więc takie 2w1.. Ogólnie jeżeli chodzi o Vinpera to musze się zgodzić iż często daje bany przesadzone+ no niestety ale faworyzuje niektórych graczy czego nie powinno być.. Teoretycznie nic do niego nie mam aczkolwiek jeżeli chodzi o niego.. Pojawia sie raz na dzień na serwerze i uważa się za nie wiadomo kogo.. Sam nadużywa mikrofonu + wyzywa jak leci.. Już mu wiele razy zwracałem uwagę na ten temat lecz jak kamień w wodę.. Pozwole aby @happy @Ania ;) lub ktokolwiek inny z wyższej moderacji ocenił aktualną sytuacje zarówno jego jak i gracza wyżej. Pozdrawiam Freeway Edytowane 18 Marca 2017 przez RuskiPingwin
rresz Napisano 18 Marca 2017 #434542 Napisano 18 Marca 2017 Zenada jak zawsze nastepny dobry admin ma isc w piz** a amatorzy ktorzy nie umieja zrobic głupich ssow zostana no ale ok wasza decyjza , A co do Jagiellona grabi sobie u kazdego a jak juz dostanie bana za to ze zlamal regulamin to placze zobaczcie logi z serwera bo chyba z 6 linijek bedzie jak mnie wyzywal ale dobra bo zawsze to admina wina
Jagiellon Napisano 18 Marca 2017 Autor #434543 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) rresz dobry admin non steam hahaa Grabię sobie u każdego ? zwariowałeś pewnie patrzcie logi śmiało nie mam nic do ukrycia każdy gracz na serverze powie że jak gram to gram w ciszy i info podam tyle z mojej strony Gram na servie tym jakieś 2 tygodnie także słabo rresz jakieś dowody może ? dodam że to pierwszy ban także nie wiem o co Ci chodzi Edytowane 18 Marca 2017 przez Jagiellon
rresz Napisano 18 Marca 2017 #434544 Napisano 18 Marca 2017 dal bym ci dowody gdbym mial dostep do logow ale zaczekajmy na superadminow sie przejedziesz kolego bo ban w 100% sluszny pozostala czesc skargi moze w 50%
Jagiellon Napisano 18 Marca 2017 Autor #434546 Napisano 18 Marca 2017 pewnie że poczekamy a wtedy się chyba zdziwisz lekko ty mi nie mów czy ja się przejadę czy nie patrz żebyś sam się nie przejechał Pozdrawiam i proszę nie śmiecić bez sensu. Czekamy na odpowiedź | XHA | VinperPro
MartyN Napisano 18 Marca 2017 #434555 Napisano 18 Marca 2017 Panowie po co ten SPAM? Poczekajmy aż admin dostarczy dowody na winę gracza i będzie po sprawie. Każdy kolejny post będzie odpowiednio nagradzany, jak się chcecie spierać to na PW zapraszam.
{VP} VinperPro:p Napisano 18 Marca 2017 #434571 Napisano 18 Marca 2017 Odwołanie Może czasami przeklinam dogaduje komuś ale jeśli chodzi o dawanie banów to mogę się zgodzić czasami przesadzam , ja mam taki przykład gracz z nikiem TCNDC ma cały czasz ping powyżej 150 i gdy mu dawałem po 5 minut to zawsze taki sam ma.Jeśli chodzi o Jagiellona to wiem że przesadziłem na 1h ban przepraszam moja wina nie zauważyłem co pisał Domiinoo. Teraz mi chodzi o RuskiPingwin jak byś nie wiedział ale każdy ma robotę w domu albo musi gdzieś jechać, czasami gdy gram to wiadomo że ze złości coś się wymsknie, ja mogę powiedzieć że każdemu to się przytrafia ale gdy chodzi o wyzywanie to nie mogę się w 100% że niby ja wyzywam każdego to nie prawda. Powiem tak gracz z nikiem Queel wyzywa każdego a najbardziej wyzywa graczy bez mutacji i to on wyzywa najbardziej a nie ja ja może powiem ale nie tak jak on. Ja mogę tylko czekać na opinie adminów.
Jagiellon Napisano 18 Marca 2017 Autor #434574 Napisano 18 Marca 2017 Chyba wyraźnie napisał nic dodawać nie muszę. Dzięki
senor Napisano 18 Marca 2017 #434590 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) Admin przyznał się do błędu i ban minął, zamykam. Aha i @{VP} VinperPro:p posiadasz jakieś dowody na gracza Queel? Bo na dobra sprawe każdy może tak powiedzieć. Edytowane 18 Marca 2017 przez señor
senor Napisano 18 Marca 2017 #434592 Napisano 18 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
5
2
2
2
Popularne Dni
18 Mar
14
Najaktywniejsi w tym temacie
Jagiellon 5 posts
senor 2 posts