SQNFUN Napisano 19 Marca 2017 #434736 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 (edytowane) Data zdarzenia: Teraz Nick gracza: Hazard Dowody: raczej nie potrzebne ale chodzi o ten temat : Świadkowie: --- Uzasadnienie: Z jakiej racji wyrzuciłeś mój temat do kosza i dodałeś mi warna? P.S to nie były żadne jaja, bo 2 godziny temu wysłałem VEX'owi który zajmuje się działem grafików swoją pracę Edytowane 19 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 19 Marca 2017 #434747 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Bardzo poważny temat, poprosiłeś o prace użytkownika który ma bana, w dodatku z jakimś dziwnym tematem, oczywiste było ze nie wykona pracy, a Ty nabiłeś sobie tylko posta, ta skarga ma taką samą wartość, tyle odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Marca 2017 #434749 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Oczywiście warn słuszny, temat nie jest do robienia sobie "jaj". +1 prawidłowe, kosz również. Offtopic jest niżej. Pozdrawiam. A Ty @VEX` jeżeli pozwalasz na takie rzeczy, to musimy koniecznie porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Marca 2017 #434751 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi