Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE] Podanko PHONEX

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PHONEX
STEAM_ID: STEAM_0:1:128582818
Link do BanID:聽http://banid.pl/kto?to=0:1:128582818
Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dobre rzadko si臋 myle, jak mam w膮tpliwo艣ci, dopytuje si臋 do艣wiadczonych admin贸w.
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak na dw贸ch serwerach, aktualnie mam admina na Cod801.
By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak ale to tymczasowe kr贸tkie bany, jeszcze regulaminu聽nie zna艂em.
Dlaczego Ty?: Jestem do艣膰 aktywny na forum (wczoraj, dzi艣) i mam zamiar by膰 jak najcz臋艣ciej dost臋pny, przegl膮dam co chwile tematy czy nie ma co艣 nowego, nie raz gracze czekaj膮 d艂ugo na UB,聽gdy napisz膮 odwo艂anie, np w p贸藕nych godzinach, gdy wiele os贸b ju偶 艣pi, a聽ja do p贸藕na siedze na serwerze i na forum, chcia艂bym troszk臋 usprawni膰 odwo艂ania ban贸w, chocia偶 jest ju偶 na wysokim poziomie.
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 1-3h
Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Ponad miesi膮c na Cod801
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie):聽Tak聽od dawna jestem na forum.
Co艣 od siebie: Opr贸cz tego co pisa艂em, chcia艂em w jaki艣 inny spos贸b te偶 pom贸c przy forum, a te偶 spr贸bowa膰 czego艣 nowego, szybko si臋 ucze, wydaje mi si臋 偶e nie mam w艣r贸d administracji wrog贸w i jestem lubiany.

Pozdrawiam PHONEX ;)

Edytowane przez PHONEX
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...