Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Podanko PHONEX

Sezonowy Gracz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PHONEX
STEAM_ID: STEAM_0:1:128582818
Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:128582818
Doświadczenie w ocenianiu: Dobre rzadko się myle, jak mam wątpliwości, dopytuje się doświadczonych adminów.
Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak na dwóch serwerach, aktualnie mam admina na Cod801.
Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak ale to tymczasowe krótkie bany, jeszcze regulaminu nie znałem.
Dlaczego Ty?: Jestem dość aktywny na forum (wczoraj, dziś) i mam zamiar być jak najczęściej dostępny, przeglądam co chwile tematy czy nie ma coś nowego, nie raz gracze czekają długo na UB, gdy napiszą odwołanie, np w późnych godzinach, gdy wiele osób już śpi, a ja do późna siedze na serwerze i na forum, chciałbym troszkę usprawnić odwołania banów, chociaż jest już na wysokim poziomie.
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-3h
Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Ponad miesiąc na Cod801
Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak od dawna jestem na forum.
Coś od siebie: Oprócz tego co pisałem, chciałem w jakiś inny sposób też pomóc przy forum, a też spróbować czegoś nowego, szybko się ucze, wydaje mi się że nie mam wśród administracji wrogów i jestem lubiany.

Pozdrawiam PHONEX ;)

Edytowane przez PHONEX

• Premium

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...