ENVYUS kennyS Napisano 19 Marca 2017 #434928 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Mam jakiś problem, ogólnie na wszystkich serwerach. Po prostu po jakimś czasie wyskakuje mi to o to w konsoli - Banned for move commands flooding (burst) Wywala mnie oczywiście z serwera, i nie widzę go przez jakiś czas ( Jakbym bana miał ) Do tego nie wiem co jest powodem.. Zna ktoś problem? Jak rozwiązać? Reinstall csa nie pomaga, a z komend używam jedynie fps_max/over/developer 1 Występuje średnio po 10-15 minutach na serwerze. Przechodzi po czasie, wszędzie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskiPingwin Napisano 19 Marca 2017 #434953 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Z tego co poczytałem na innych forach na temat owego błędu nie jesteś pierwszą osobą która ma z tym problem.. Na pewno nie jest wina to komend w konsoli.. Aż tak dużego wpływu by nie miały na to.. Moim zdaniem będzie najlepiej jak napiszesz do aquaxa na temat tego błędu.. Chyba że ktoś inny z forumowiczy Ci z tym pomoże.. Jeżeli nic nie da rady to chyba pożegnasz sie z graniem w csika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Czerwca 2017 #454350 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Czerwca 2017 #454351 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi