Drako Napisano 23 Marca 2017 #435844 Udost臋pnij Napisano 23 Marca 2017 Nick: Drako Wiek: 18lat STEAM_ID: 0:0:4015567 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:4015567 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Ci臋偶ko okre艣li膰. Natomiast potrafi臋 odr贸偶ni膰 normalnego gracza, od bota.聽 Lepiej mi id膮 demka, od SS'贸w. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Raz By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nope. Dlaczego Ty?: Jestem spokojny i uczciwy. Nie by艂o ze mn膮 problem贸w. Uwa偶am, 偶e nadaje si臋 na t膮 posad臋. Raz nie wysz艂o, ale to moja wina i da艂em cia艂a. Nie przeklinam, jestem szczery i staram si臋 wykonywa膰 to co nale偶y w jak najlepszym stopniu. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: R贸偶nie bywa. Jestem raczej aktywny, my艣l臋, 偶e b臋dzie to 5-6h, lecz g艂贸wnie wchodz臋 na chwile sprawdzam co mnie interesuje i wychodz臋. Nie chce robi膰 zb臋dnego spamu w postach i pisa膰 o byle czym. Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Tak, ale dawno na codzie 45k. Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Tak Co艣 od siebie: No c贸偶. Obla艂em testy UBT z w艂asnej g艂upoty. 殴le to rozpisa艂em i nie przy艂o偶y艂em si臋 do tego. Chcia艂bym spr贸bowa膰 po raz drugi, tym razem bardziej si臋 przyk艂adaj膮c do tego i nie olewaj膮c sprawy.聽 Mog臋 obieca膰, 偶e jak dacie mi drug膮 szans臋 to na pewno si臋 przy艂o偶臋 do tego :). Pozdrawiam. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Marca 2017 #435870 Udost臋pnij Napisano 23 Marca 2017 Zastaw na PW, 3 dni na rozwi膮zanie. Powodzenia 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Marca 2017 #435888 Udost臋pnij Napisano 23 Marca 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi