Drako Napisano 23 Marca 2017 #435844 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Nick: Drako Wiek: 18lat STEAM_ID: 0:0:4015567 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:4015567 Doświadczenie w ocenianiu: Ciężko określić. Natomiast potrafię odróżnić normalnego gracza, od bota. Lepiej mi idą demka, od SS'ów. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Raz Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nope. Dlaczego Ty?: Jestem spokojny i uczciwy. Nie było ze mną problemów. Uważam, że nadaje się na tą posadę. Raz nie wyszło, ale to moja wina i dałem ciała. Nie przeklinam, jestem szczery i staram się wykonywać to co należy w jak najlepszym stopniu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Różnie bywa. Jestem raczej aktywny, myślę, że będzie to 5-6h, lecz głównie wchodzę na chwile sprawdzam co mnie interesuje i wychodzę. Nie chce robić zbędnego spamu w postach i pisać o byle czym. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak, ale dawno na codzie 45k. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: No cóż. Oblałem testy UBT z własnej głupoty. Źle to rozpisałem i nie przyłożyłem się do tego. Chciałbym spróbować po raz drugi, tym razem bardziej się przykładając do tego i nie olewając sprawy. Mogę obiecać, że jak dacie mi drugą szansę to na pewno się przyłożę do tego :). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Marca 2017 Premium #435870 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Zastaw na PW, 3 dni na rozwiązanie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Marca 2017 Premium #435888 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi