Sylwia^^ Napisano 23 Marca 2017 #436005 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Nick: Sylwia^^ Wiek: 18 Steam_ID: STEAM_0:1:149750765 BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:149750765 Doświadczenie w ocenianiu: Myślę, że dobre Silverka mnie chwaliła Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, wiele razy Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Raz na serwerze na 5 minut. Dlaczego Ty?: Myślę, że się przydam. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie: Godzinke Miesięczny staż jako admin: Tak Dwumiesięczny staż na forum: Tak Coś od siebie: Myślę, że się przydam staż w ubt mam Edytowane 23 Marca 2017 przez Sylwia^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Marca 2017 #436029 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Sylwia Twoja aktywność na forum jest taka, że raz jesteś raz Cie nie ma. Praktycznie wcale sie nie udzielasz na forum o czym rozmawialiśmy. Bardzo szybko ostatnio rezygnowałaś z tej funkcji, albo Twoja aktywność była praktycznie minimalna, jeśli zależy Ci na UBT to pokaż to i wtedy złóż podanie. Mam nadzieję, że się łatwo nie poddasz i zobacze Twoje podanie w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Marca 2017 #436030 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi