KaBaReTowY Napisano 25 Marca 2017 #436393 Napisano 25 Marca 2017 Twój nick podczas gry: KaBaReTowY Godzina, data zdarzenia: 25.03.2017 - 18:32:20 Mapa: de_assault STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'masz bez ub na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:2138393293' [AMXBans] Your IP: '80.54.41.20' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Pierw dostałem bana od *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* wstaw ss . Wstawiłem ss na forum i czekałem . Gdy wszedłem na forum zobaczyłem post od rangi: UBTeam , że Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie i dostaje ub . Potem wbijam na serwa dostaje bana od Darshil za powód: masz bez ub na forum jak widzicie wyżej . Wchodzę na forum i patrze , że jakiś inny admin dodał post , że nie dostaje ub . Nie rozumie tego , proszę o sprawdzenie tego . Dziękuję i pozdrawiam.
aureox Napisano 25 Marca 2017 #436401 Napisano 25 Marca 2017 Masz aktywnego bana z 10 marca , ponieważ nie wstawiłeś ss. (http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=89052). Pośpieszyłem się z decyzją o UB, krótko mówiąc był to mój błąd, ponieważ nie zauważyłem tego wyżej (czyli bana z 10 marca). Jak widać kolega @BeZzi czuwa i poprawił mój błąd ,i za to mu bardzo dziękuję.Zapraszam do zrobienia 100 reklam dla naszej Sieci.
aureox Napisano 25 Marca 2017 #436403 Napisano 25 Marca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
25 Mar
3
Najaktywniejsi w tym temacie
aureox 2 posts
KaBaReTowY 1 post
Popularne Dni
25 Mar 2017