Cheaterback Napisano 26 Marca 2017 #436586 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 (edytowane) Nick cheat'era: [AA]ArcYBucH Godzina, data zdarzenia: chwile temu Mapa: dd2 Serwer:dd2+dm Link do demka: http://www95.zippyshare.com/v/oLgsFNRb/file.html STEAM_ID/IP: [AA]ArcYBucH STEAM_0:1:5004285 37.47.33.35 Steam Uzasadnienie: podejrzany o wh , grze gralem z nim nie 1 raz ale sory takie cos jak ide shficie wiem ze tam jest a on wyprzedzany moje ruchy to juz bylo dla mnie za dziwne, wiec postanowilem go luknac i nagrac, 1.akcja najbardziej domku szokujące jest ze zaraz po usuneciu w domku , skacze na spadochronie i zamiast patrzec na resp tt, patrzy na balkon skad ? jak dla mnie on widzi ruchy graczy(moge sie mylic dla tego dla upewnienia daje byście zobaczyli ) Edytowane 26 Marca 2017 przez Cheaterback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArcYBucH Napisano 26 Marca 2017 #436588 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 (edytowane) hahaha słuchawki i doświadczenie xD a ten balkon to był fart na radarze nikogo nie bylo z ct na żelkach to mógł byc tt Edytowane 26 Marca 2017 przez ArcYBucH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheaterback Napisano 26 Marca 2017 Autor #436593 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 (edytowane) 4 minuty temu, ArcYBucH napisał: hahaha słuchawki i doświadczenie xD a ten balkon to był fart na radarze nikogo nie bylo z ct na żelkach to mógł byc tt wiesz sluchawki to ja tez mam , doswiadczenie tez mam, jakos za kazdym razem jak bylem shifcie to jakos wiedziales , tak wiec dla mnie ta akcje co robiles byly podejrzene nawet na doswiadczenego. oglana ocenia. Edytowane 26 Marca 2017 przez Cheaterback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2017 #436597 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 To nie jest temat do spamowania kolejny post będzie skutkował warnem na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Marca 2017 #436598 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Temat jest oceniany w UBT, do jutra mają czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Marca 2017 #437618 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 @Cheaterback po ocenie stwierdzamy i sam stwierdzam gracz jest czysty. Nagraj własne demko lepsze na niego, bo za to bana bym nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi