Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Źle się dzieje po resie

Olucha<3

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko. Coś żeście popsuli po tym resie. Po 1: nie po każdej misji przyznaje nagrodę - albo jest to klucz, albo nic (w opisie jest, że losowe skrzynki i klucze, a skrzynki to nigdy w życiu nikt tu po zrobieniu misji nie widział). Po 2: jakim cudem otwieram pierdyliard osiemdziesiątą skrzynkę DEAGLE i albo jest pusta albo deagle galaxy ? Od czasu resa wylosowałam już z 6 lub 7 Dgl galaxy - co więcej, ktoś mądry mi powiedział "zrób kontrakt", więc ja na to poszłam w nadziei, że przełamię złą passę z diglami, otóż nie! Za pięć deaglów galaxy otrzymuję - DEAGLE GALAXY!! Nie wierzę, że jest to taki mój osobisty pech, raczej jakiś błąd w modzie. Ponadto, moim zdaniem słabiej dropią skrzynie, co też nie wydaje mi się, że to mój prywatny pech, ponieważ przed resem dropiło bardzo fajnie, a teraz gdyby nie dobre serce moich serwerowych przyjaciół, nie miałabym ani jednego skina, nie włączając w to Deagla Galaxy :D Może ktoś przyjrzałby się tej sytuacji, bo trochę straciłam cel w graniu tutaj poza aktualnie byciu adminem...

Edytowane przez Olucha<3

Dobrze mówi przez te resety niby na dobre a tu z tych dobrych resetow niegra pół lub większość servera. Nawet jak kiedyś o godzinie 21 było z 20-30 osób to teraz mniej jest o 15 w środku deszczowego popołudnia (ciepło się zrobiło dlatego deszczowy).

Sam ja juz wole pograć w csgo chociaż mam bana a na ten server jak wchodzę to mi się odechciewa grać :/

• Administrator

To ze wylosowalas te skiny to jest tylko kwestią szczęścia. Drop jest zwiększony. Mogę go jeszcze podkręcić o 10-15 % Co do graczy. To jest normalne że teraz będzie ich mniej. Zawsze tak jest. Zaczyna się dobrą pogoda i w szkołach jak to przez ostatnie miesiące jest ostry zapierdziel.

• Premium

Co roku tak jest spadek graczy jest związany ze szkołą, pogodą. Sam kiedyś taki temat poruszyłem jak byłem nowy na sieci i dostałem taką samą odpowiedź która była trafna jak żadna inna. W zime dużo osób woli grzać tyłki w domu przed komputerem i popykać w cs'a aniżeli wyjść na mróz. Latem, wiosną jest na odwrót dużo osób woli spędzać czas na dworze niż przed kompem, to jest naturalna kolej rzeczy :)

Ja nie mam obiekcji co do ilości graczy, wiadomo raz jest więcej raz mniej osób, ale wczoraj znowu wylosowałam 2 deagle galaxy - 2 jednego dnia !!! To jest pech a nie szczęście aquax :) xD A większy drop też by się przydał, bo takie maratony z ponad 15 pustymi skrzynkami są smutne :( I jeszcze przydałoby się zrobić coś z tymi nagrodami za misje, bo to nie może być tak, że się nic nie dostaje w ogóle za zrobienie...

Edytowane przez Olucha<3

• 2 weeks later...
  • Premium

@Olucha<3 Jeśli chodzi o drop ogólny to mi na jakieś 10 skrzyń wypada 4,5 skinów więc nie wiem czy jest tak tragicznie. Jeśli chodzi o kosy to owszem ciężko jest jakąś zdobyć, ale też nie widzę tragedii. Może masz pecha Olu :D 

@Mariola Nie wiem czemu ja nie widzę tego problemu, nie zapominajmy, że to działa na zasadzie loterii :D 

Edytowane przez Bezzi

• Kobieta

Tu zgodzę się z Oluchą gdzie z kupna 10 skrzynek za 11 zł dropły mi 2 skiny :D gdzie przed resetem było to po 5-7 skinów na 10 skrzynek. 
Po za tym skiny deagle są na M4A1 a USP na Kosie :D 

Edytowane przez Mariola
Dodanie zdania

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...