Skocz do zawartości

Ban Plaga

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym wyjaśnić albo bardziej dowiedzieć się skąd wzięła się cała lawina banów za "ab" dla gracza Plaga?

Który ban przed tą lawiną za ab się pokrył z innym? Patrzyłem na bany które dostał na COD 400 i nie widziałem żeby jakiś się pokrywał jeżeli chodzi o czas wykonania bana i jego końcem.

I nawet jak wszedł na aktywnym jak wczesniej dostał bana nie wiem np za cele mapy to powinien dostać na tydzień a nie permamenta z rozpiski napisanej wcześniej na forum..

A wszyscy dobrze wiemy,że plaga to dzieciak.

@BeZzi @MeGusta @Th3End  @Ania ;)

Z tego co wiem to shoter wbił na serwer i kazał jak pojawi się plaga żeby dać mu bana za "ab"

Edytowane przez Gość

Skąd 11-latek ma wiedzieć co to AB,dał rady wejść na serwer to zrobił to a nikt mu nic nie tłumaczył..

Ja jakbym dostał bana to nie wchodził bym na tym samym nicku i nie kupywał premki na 90 dni..

a było dużo przypadków,że ip się pokrywało ale to nie ich bany ze względu na internet,to kazano zresetować router..

Jeszcze żeby grał na perfidnym aimie lub wh to rozumiem,ale on niczego nie rozumie bo to dziecko. :/

Edytowane przez Gość

Dostaje bana, wchodzi na forum pisze na sb. Nie raz pisał, spamił, każdy mu doradzał. Wgl. co to jest? Powiem krótko, bo się wysilać nie ma co. Nie ma kategorii wieków, zasady są takie same. Nie ma że od 14 lat AB poniżej nie. Nie, nie ma czegoś takiego. Nie jeden nawet 9 latek pisał odwołanie umiał? umiał. Technologia wszystko poszło do przodu i bzdurą jest coś takiego. Czy po kolejnym banie się odwołał cokolwiek? Nie. Więc każdy trzyma się takich reguł, a dlaczego aktywny @BeZzi wyjaśnił. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...