Gość Napisano 30 Marca 2017 #437563 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Witam chciałbym wyjaśnić albo bardziej dowiedzieć się skąd wzięła się cała lawina banów za "ab" dla gracza Plaga? Który ban przed tą lawiną za ab się pokrył z innym? Patrzyłem na bany które dostał na COD 400 i nie widziałem żeby jakiś się pokrywał jeżeli chodzi o czas wykonania bana i jego końcem. I nawet jak wszedł na aktywnym jak wczesniej dostał bana nie wiem np za cele mapy to powinien dostać na tydzień a nie permamenta z rozpiski napisanej wcześniej na forum.. A wszyscy dobrze wiemy,że plaga to dzieciak. @BeZzi @MeGusta @Th3End @Ania ;) Z tego co wiem to shoter wbił na serwer i kazał jak pojawi się plaga żeby dać mu bana za "ab" Edytowane 30 Marca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Marca 2017 #437569 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 @S0B0T4 Ty nie widzisz IP w bansie ale wklej sobie początek 31.0 to zobaczysz za co go tak karają Skoro dostał raz AB dlaczego sie nie odwołał? Tylko nagminnie wchodzi na serwery co widać gołym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2017 #437573 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Skąd 11-latek ma wiedzieć co to AB,dał rady wejść na serwer to zrobił to a nikt mu nic nie tłumaczył.. Ja jakbym dostał bana to nie wchodził bym na tym samym nicku i nie kupywał premki na 90 dni.. a było dużo przypadków,że ip się pokrywało ale to nie ich bany ze względu na internet,to kazano zresetować router.. Jeszcze żeby grał na perfidnym aimie lub wh to rozumiem,ale on niczego nie rozumie bo to dziecko. Edytowane 30 Marca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Marca 2017 #437582 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Nie rozumie, nie potrafi napisać odwołania i wie co to SID changer. Widział komunikat o banie i co zrobił? Perfidnie wbił na serwer i dam sobie rękę uciąć, że jeszcze to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Marca 2017 #437608 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Dostaje bana, wchodzi na forum pisze na sb. Nie raz pisał, spamił, każdy mu doradzał. Wgl. co to jest? Powiem krótko, bo się wysilać nie ma co. Nie ma kategorii wieków, zasady są takie same. Nie ma że od 14 lat AB poniżej nie. Nie, nie ma czegoś takiego. Nie jeden nawet 9 latek pisał odwołanie umiał? umiał. Technologia wszystko poszło do przodu i bzdurą jest coś takiego. Czy po kolejnym banie się odwołał cokolwiek? Nie. Więc każdy trzyma się takich reguł, a dlaczego aktywny @BeZzi wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi