KACPER.M Napisano 30 Marca 2017 #437648 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 No oto ten gracz podaje nick [V]ar[M]an gra na czitach wiele graczy to potwierdzi JELFA PIJAQU AERWOO NO I JA A I JESZCZE TEKSAŃSKAMASAKRA TU MACIE CO JEST CO RUNDE I MA ZAWSZE TAKIE STATY A I DODAM DEMKO TYLKO DEMKA NIE MOGE OTWORZYĆ http://www28.zippyshare.com/v/6lwFU9NY/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 30 Marca 2017 #437651 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Ja tam demka nie mg otworzyc ale SS mg mu zrb Edytowane 30 Marca 2017 przez PiJaQu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaksanskaMasakra Napisano 31 Marca 2017 #437791 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Zgadzam się, że [V]ar[M]an posiada cheaty. Niestety też nie mogę odtworzyć demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Marca 2017 #437803 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Skoro czituje to czemu admini z nim porządku nie zrobią? @.::[JELFA]::. @PiJaQu :) o co tutaj chodzi? Poza tym gdzie SID i IP podejrzanego? Bez tego nawet nie ma co oglądać, bo nie ma nawet jak bana potem dodać. Jak będziecie mieli demko + SID i IP to zapraszam do założenia tematu tutaj: http://multi-head.pl/forum/119-zgłoś-cheatera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 31 Marca 2017 #437847 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 A więc jeżeli jest gówno burza to tak 12 dni nie działał AMX ja nie gram od 3-4 dni w CS bo mam malowanie w domu więc nie wiem o co 5..Nie wiem czy ktoś zauważył jest nas 2 Adminów a leżą 3 podania nie ruszone już jakiś czas.Będę na CS to ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Kwietnia 2017 #438246 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Jak nie ma admina zgłaszajcie do działu zgłoś czitera/piszcie na sb moze jakiś support admin sie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Kwietnia 2017 #438247 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi