Dolep Z Patologii Napisano 31 Marca 2017 #437779 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: Dolep Z Patologii Godzina, data zdarzenia: ok. 9:20 dna 31.03 br Mapa: css_dust2 (chyba) STEAM_ID / IP: 178.235.41.100 (IP) Uzasadnienie: CSGO MOD #8 Dostałem bana za ''Kopiowanie skinów" bez powodu. Wiem, że skiny były kopiowane ale ta osoba dostała już bana. Ja natomiast byłe jedną z wielu graczy, które dostawały dużo skrzynek kluczy i skinów. Bardzo proszę o ub gram na tym serwerze od długiego czasu i mi naprawdę zależy. A jak są dowody to chciałbym je zobaczyć, bo na pewno nie są prawdziwe Proszę o szybką odp, jeśli to możliwe. Dolep Z Patologii Edytowane 31 Marca 2017 przez Dolep Z Patologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 31 Marca 2017 #437787 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Zapraszam Admina @Neex :) do przedstawienia dowodów, standardowo 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neex :) Napisano 31 Marca 2017 #437810 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Na wstępie chciałbym przeprosić za powód, nie kopiowanie skinów tylko kluczy i skrzynek. Ja w tym czasie byłem na serwerze pod innym Nickiem i podsłuchałem całą rozmowę Hs Fatala i Dolepa i wyraźnie słyszałem jak Fatal proponuje Dolepowi kopiowanie, a gracz bez żadnego zastanowienia zgadza się. Dodam że Fatal ma już u nas bana na serwerze za kopiowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Marca 2017 #437812 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ban słuszny, nie Ty pierwszy to robisz skoro inni zostali ukarani permami to Ciebie też to sie tyczy. Zapraszam do zrobienia 100 reklam dla sieci w celu uzyskania UB. @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Marca 2017 #437813 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi