Skocz do zawartości

BaroSz Podanie

BaroSz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:BaroSz

Doświadczenie (w byciu adminem): kiedyś około rok

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 8 lat ( z przerwami )

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty:Ponieważ czesto jestem na serwerze, w dzień i w nocy. I chciałbym pomóc innym adminom w uporządkowaniu serwera. Jak siedze w nocy to często widze aimerów, którzy psują rozgrywke i nie moge nic z tym faktem natychmiastowo zrobić. Utrzymuje praktycznie stały kontakt z adminami serwerów na ts'ie czy w grze jak i na steamie.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w porywach nawet do 12 h

Kontakt: steam, telefon, Facebook, team-speak, skype

http://www.gametracker.com/player/BaroSz/80.72.43.106:27022/

Co prawda na ts'ie raz z Tobą rozmawiałem, a na serwerze widziałem może z 2-3 razy..

Grasz od 6ciu dni i może masz wyrobione prawie 30godzin do podania ale jestem na nie.

Dużo było osób co pograło pare dni, potem od razu podanie, a tydzień czy dwa później odchodziły bez słowa.

Pozdrawiam

Na Nie . . .  Widziałem Ciebie na serwerze 1 raz . Na forum twój czas to zaledwie 10 min . Popraw aktywność i godzinki wtedy będę na tak . . .

Mój drogi kolego jest mi przykro, że jesteś sceptycznie nastawiony do mojego podania.

Od kąd znowu wróciłem do counter stike 1,6 i jak kupiłem steam to w 2.5 dnia wbiłem 42 h naprawde poświęcam większość swojego czasu na ten serwer przed resetem byłem 9 w rankingu to jest już co najmniej 30 h po resecie jeszcze dzisiaj do 6 byłem 1, ale rozumiem cie może to i za wcześnie lecz jak w nocy siedze czyli prawie codziennie to musze pisać do Gonza żeby zbanował jakiegoś cheatera.

A jakby nikogo nie było z adminów ? a w nocy naprawde troche osób siedzi na serwerze i wchodzi cheter i psuje gre ?

Ale jeśli tak uwrzacie, że to za wcześnie i zbyt mało czasu poświęciłem na ten serwer to proszę o zamknięcie tego tematu.

Pamiętajcie chce mieć tu dobry kontakt z wszystkimi jak dotychczas i chciałem tylko pomóc a nie szkodzić.

Mój drogi kolego jest mi przykro, że jesteś sceptycznie nastawiony do mojego podania.

Od kąd znowu wróciłem do counter stike 1,6 i jak kupiłem steam to w 2.5 dnia wbiłem 42 h naprawde poświęcam większość swojego czasu na ten serwer przed resetem byłem 9 w rankingu to jest już co najmniej 30 h po resecie jeszcze dzisiaj do 6 byłem 1, ale rozumiem cie może to i za wcześnie lecz jak w nocy siedze czyli prawie codziennie to musze pisać do Gonza żeby zbanował jakiegoś cheatera.

A jakby nikogo nie było z adminów ? a w nocy naprawde troche osób siedzi na serwerze i wchodzi cheter i psuje gre ?

Ale jeśli tak uwrzacie, że to za wcześnie i zbyt mało czasu poświęciłem na ten serwer to proszę o zamknięcie tego tematu.

Albo pomyliłeś serwery albo Gonzo to superadmin :D ?

Aż mnie to zaciekawiło :)

EDIT: acha zapomniałem że UBT od niedawna :D mój błąd ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...