BaroSz Napisano 5 Stycznia 2016 #378758 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Nick:BaroSz Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): kiedyś około rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 8 lat ( z przerwami ) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ czesto jestem na serwerze, w dzień i w nocy. I chciałbym pomóc innym adminom w uporządkowaniu serwera. Jak siedze w nocy to często widze aimerów, którzy psują rozgrywke i nie moge nic z tym faktem natychmiastowo zrobić. Utrzymuje praktycznie stały kontakt z adminami serwerów na ts'ie czy w grze jak i na steamie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w porywach nawet do 12 h Kontakt: steam, telefon, Facebook, team-speak, skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 5 Stycznia 2016 #378791 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Na Nie . . . Widziałem Ciebie na serwerze 1 raz . Na forum twój czas to zaledwie 10 min . Popraw aktywność i godzinki wtedy będę na tak . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Stycznia 2016 #378815 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 http://www.gametracker.com/player/BaroSz/80.72.43.106:27022/ Co prawda na ts'ie raz z Tobą rozmawiałem, a na serwerze widziałem może z 2-3 razy.. Grasz od 6ciu dni i może masz wyrobione prawie 30godzin do podania ale jestem na nie. Dużo było osób co pograło pare dni, potem od razu podanie, a tydzień czy dwa później odchodziły bez słowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 5 Stycznia 2016 #378822 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Obecnie jestem na nie. Pograj jeszcze trochę, daj się lepiej poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 5 Stycznia 2016 #378824 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Wydajesz się ogarnięty Ale jak koledzy wyżej,pograj chociaż te 2 tygodnie i wtedy podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaroSz Napisano 5 Stycznia 2016 Autor #378825 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Na Nie . . . Widziałem Ciebie na serwerze 1 raz . Na forum twój czas to zaledwie 10 min . Popraw aktywność i godzinki wtedy będę na tak . . . Mój drogi kolego jest mi przykro, że jesteś sceptycznie nastawiony do mojego podania. Od kąd znowu wróciłem do counter stike 1,6 i jak kupiłem steam to w 2.5 dnia wbiłem 42 h naprawde poświęcam większość swojego czasu na ten serwer przed resetem byłem 9 w rankingu to jest już co najmniej 30 h po resecie jeszcze dzisiaj do 6 byłem 1, ale rozumiem cie może to i za wcześnie lecz jak w nocy siedze czyli prawie codziennie to musze pisać do Gonza żeby zbanował jakiegoś cheatera. A jakby nikogo nie było z adminów ? a w nocy naprawde troche osób siedzi na serwerze i wchodzi cheter i psuje gre ? Ale jeśli tak uwrzacie, że to za wcześnie i zbyt mało czasu poświęciłem na ten serwer to proszę o zamknięcie tego tematu. Pamiętajcie chce mieć tu dobry kontakt z wszystkimi jak dotychczas i chciałem tylko pomóc a nie szkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Stycznia 2016 #364464 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Mój drogi kolego jest mi przykro, że jesteś sceptycznie nastawiony do mojego podania. Od kąd znowu wróciłem do counter stike 1,6 i jak kupiłem steam to w 2.5 dnia wbiłem 42 h naprawde poświęcam większość swojego czasu na ten serwer przed resetem byłem 9 w rankingu to jest już co najmniej 30 h po resecie jeszcze dzisiaj do 6 byłem 1, ale rozumiem cie może to i za wcześnie lecz jak w nocy siedze czyli prawie codziennie to musze pisać do Gonza żeby zbanował jakiegoś cheatera. A jakby nikogo nie było z adminów ? a w nocy naprawde troche osób siedzi na serwerze i wchodzi cheter i psuje gre ? Ale jeśli tak uwrzacie, że to za wcześnie i zbyt mało czasu poświęciłem na ten serwer to proszę o zamknięcie tego tematu. Albo pomyliłeś serwery albo Gonzo to superadmin ? Aż mnie to zaciekawiło EDIT: acha zapomniałem że UBT od niedawna mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaroSz Napisano 5 Stycznia 2016 Autor #330972 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 squn gonzo banuje poprzez amx i osoba dostaje tego bana dopiero po zmianie mapy i to nie jest temat na takie rozmowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Stycznia 2016 #378855 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Wydaje mi się, że podanie złożone za szybko Dobijesz godzinki, dasz się poznać i wtedy zapraszam za 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Stycznia 2016 #378856 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi