leatamwcspodresie Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Elo organizuję konkurs pomyślałem ,że jestem trochę przy kasie i zrobię konkurs. Na czym on będzie polegał? Już tłumaczę na pewno graliście w ping-ponga i widzieliście tabele.To będzie polegało na czymś aka ta tabela tylko w cs na walce 1 na 1.Czyli gramy do 16 wygranych rund. Przyjmę 24 osób. Jak ktoś się nie zjawi to osoba ma wolny los (przechodzi dalej) osoba ma 5 min na zjawienie się jak się nie stawi to odpada.https://www.google.p...iact=mrc&uact=8 Tak będzie wyglądać tabela. Będą tak, że loswane bronię np. Ak vs Ak | AWP vs AWP itd. Będą ,także odcinki na mapie np. na bananie [inferno] | gala [dust 2] i inne!! Co wy na to!!!! Chcecie taki konkurs piszcie!! Będą nagrody!!! 1- miejsce VIP na 30 dni na wybrany serwerze (tylko nie wiem czy na wszystkich serwerach są VIP'y ) 2- miejsce VIP na 21 dni na wybrany serwerze (to samo nie wiem czy na wszystkich serwerach są VIP'y) 3- miejsce VIP na 14 dni na wybrany serwerze ( to samo ) Tylko /sklepsms na wybranym serwerze o to mi chodzi bo przez stronę troszkę drożej chyba UWAGA!!! : KONKURS ODBĘDZIE SIĘ NIE PO KONKURSIE 5 VS 5 TYLKO ODBĘDZIE SIĘ PO INNYM KONKURSIE KTÓRY ZOSTAŁ ZAREZERWOWANY BĘDZIE PODOBNY DO MOJEGO WIĘC PROSZĘ SIĘ NIE POMYLIĆ| ZAKAZ UŻYWANIA WH |AIM|SH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 :facepalm: :facepalm: nie wybiegaj tak daleko w przyszłości niech zakomczy sie obecnie trwający konkurs i ten jak to wspomniales "inny zarezerwowany", wtedy wychodź z taka inicjatywa // wczoraj napisałeś taka sama propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Kolego, przede wszystkim to skonsultuj to najpierw z czerwonymi jak bedzie taka samowolka, to zrobi sie tu, lekko mowiac, syf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/87060-konkurs/ Ej po co kolejny temat? Teraz trwa konkurs, a jak wiesz, ma być kolejny, są już plany, miałeś prawo nie wiedzieć, bo nie było tematu, ale skoro większość się wypowiedziała, to nie czaję? Do tego robisz konkurs, a nie masz zgody czerwonych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Ten konkurs będzie za pare dni... @@Malu wie o tym i się zgodził, na co następny? Miał prawo, w poprzednim temacie (jego temacie) wszystko jest napisane. @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegam po śniegu Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Ten konkurs będzie za pare dni... @@Malu wie o tym i się zgodził, na co następny? Do tego identyczny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...