Mastiv Napisano 3 Kwietnia 2017 #438478 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick: Mastiv Ilość odpracowywanych punktów: 1 Reklamy: Wysłany sms Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Mastiv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 3 Kwietnia 2017 #438482 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Premium musi być wykupione na forum. Nie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastiv Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor #438657 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Aaaa to sory mój błąd ale smsa wysłałem Zrobiłem tak jak jest podane na wzoże Cytuj Odpracowanie poprzez kod zwrotny: Nick: Ilość odpracowywanych punktów: Kod zwrotny, wysyłamy na pw: ODPRACOWUJĄC OSTRZEŻENIA POPRZEZ SMS, WZÓR WRAZ Z KODEM WYSYŁASZ DO @aquax H@, bądź SM W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI. NIE ZAKŁADAJ TEMATU I NIE WKLEJAJ W NIM KODU ZWROTNEGO! ale nie przyszedł mi żaden kod tylko że konto zostało doładowane i nic więcej Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Mastiv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Kwietnia 2017 #438836 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś się do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Kwietnia 2017 #438837 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi