InvectiuS Napisano 3 Kwietnia 2017 #438522 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Witam . Wiem że nie dostosowałem się do wzoru ale mam problem . Dałem typkowi nie chcący bana Perma za czitowanie z góry za to przepraszam ichciałbym aby ktoś dał mu ub bo jest niewinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Kwietnia 2017 #438536 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Dlaczego nie masz rangi na forum? @Baldeon Dlaczego nie widzę tematu w zmianach personalnych? Podaj nick zbanowanego. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Bezzi™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 3 Kwietnia 2017 #438542 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 @Bezzi™ Przepraszam moje niedopatrzenie zakrecilem sie z liczeniem godzin i zapomnialem ale juz napisalem.Dodatkowo Invek pisal do @LOVASSS o odzyskanie starego konta i nie wiedzialem ktore oznaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Kwietnia 2017 #438544 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisz temat żeby wszystko było poukładane. Co do bana znalazłem delikwentna @invek1233211 następnym razem bardziej uważaj kogo banujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Kwietnia 2017 #438545 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi