Winn3R Napisano 4 Kwietnia 2017 #438746 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: W!nn3R ! Godzina, data zdarzenia: 16:00 2017-04-04 Mapa: cs assault 1337 STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1116013922 ' Your IP : ' 83.10.238.213 ' Uzasadnienie: Napisałem jedno zdanie i tu cytuje : " rambo ale to spierdoliłeś " , ja mam pytanie czy za to jedno słowo należał mi się ban na 1h bo mi się wydaje że jak na to jedno słowo to trochę za długi ban , inni jak np: Burek klną przez mikro i jakoś też przy adminie klnie i admin mu bana nie da a mi za jedno takie słowo dał bana na 1h .... Ja odrazu pisze że do Phonexa nic nie mam tylko za co ten ban na 1h? Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Winn3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sezonowy Gracz Napisano 4 Kwietnia 2017 #438748 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Kultura obowiązuje przez cały czas, a nie gdy nie ma adminów. Wchodze na serwer a tu taki tekst, grasz często na serwerze, wiesz jakie są zasady, skarge o każdego bana piszesz, a nie masz odwagi przeklnąć przy obecności admina na serwerze. Sądze, że reszta adminów @Olka♡, @SicParvisMagna, @SoBeRiuS, @Beucik poprze moje zdanie. Link do ss: http://www58.zippyshare.com/v/s3VGMgYi/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Kwietnia 2017 #438750 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 12 banów za kulture mówią same za siebie skoro nic nie dają bany na 5-30 minut to admin ma prawo zbanować Cie na godzine. @Winn3R Takie same przypadki zgłaszasz nam na forum a robisz dokładnie to samo, czasem lepiej ugryźć sie w język i siedzieć cicho niż palnąć takim tekstem. Mam nadzieje, że znajdziesz w sobie refleksje i zaczniesz trzymać sie regulaminu należycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Kwietnia 2017 #438751 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi