Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Pytanie do administracji.

Drako

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, nurtuje mnie pewne pytanie.

Mianowicie. Na jakiej podstawie (czym się kieruje admnistracja/opiekunowie) wybierając adminów na serwery?

Z tego co widziałem niektórzy NIE POSIADAJĄ kont steam co jest WYMAGANIEM OBOWIĄZKOWYM a mimo to mają adminów. Zauważyłem również, że od dłuższego czasu 2 osoby z CS MODA #2 nie posiadają steam mimo, że są długo na posadzie admina. Czemu nikt z tym nic nie robi i nie wywali takich osób?

Dalej. Czemu moje podanie zostało odrzucone z powodów małej aktywnośći (40minut  dziennie), gdzie przegrane trzeba mieć 7h tygodniowo. Co za problem pograć w dzien 2 czy 3 godziny i w drugi to samo? Czemu administracja nie spełnia takich wymagań a dalej są na posadach?

Licze na dyskuje w tym temacie i wypowiedź administracji

OWSZEM MAM BUL DÓPY na temat mojego podania, lecz nie jest to główny powód dla którego napisałem ten temat.

Edytowane przez Drako

Wtrące się.

Co do admina Ekola, skąd możesz wiedzieć, że nie dostał on Ostrzeżeń za aktywność skoro nie masz tam dostępu? A tutaj Cię zaskoczę, bo dostał i jeżeli dalej tak będzie to straci admina.

CO do steamów, ogólnie jest wymagany steam, ale niektóre serwery mają inne wymagania, a to zależy od Opiekunów, którym potrzebni są admini.

To, że twoje podanie zostało odrzucone, nie oznacza, że masz się poddawać i pisać takie tematy. Dla mnie osobiście to byłby sygnał do większej pracy. Z takim podejściem nie dostaniesz upragnionej funkcji. :) 

Godzinę temu, Drako napisał:

Z tego co widziałem niektórzy NIE POSIADAJĄ kont steam co jest WYMAGANIEM OBOWIĄZKOWYM a mimo to mają adminów. Zauważyłem również, że od dłuższego czasu 2 osoby z CS MODA #2 nie posiadają steam mimo, że są długo na posadzie admina. Czemu nikt z tym nic nie robi i nie wywali takich osób?

Gdybyśmy ślepo patrzyli na posiadanie konta steam to część (jeśli nie większość) serwerów by podupadła, bo cziterzy/łamiący regulamin byliby bezkarni. Zauważ, że tam gdzie się da, ten zapis jest przestrzegany. Są serwery gdzie tego kryterium już nie możemy pominąć.

Czemu moje podanie zostało odrzucone z powodów małej aktywnośći (40minut  dziennie), gdzie przegrane trzeba mieć 7h tygodniowo.

Bo nie masz tych 7h tygodniowo. GO #2 długo opiekowała się Danke, stąd pewne kryteria/normy są nie do przeskoczenia. Jeśli składasz podanie gdy nie masz przegranego minimum h to czego oczekujesz? Że Danke Ci uwierzy na słowo, że będziesz spełniał ten warunek? 

OWSZEM MAM BUL DÓPY na temat mojego podania, lecz nie jest to główny powód dla którego napisałem ten temat.

Tym samym właśnie udowadniasz, że decyzja Danke była słuszna ;)

Jeszcze jakieś pytania?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...