Drako Napisano 8 Kwietnia 2017 #439654 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej, nurtuje mnie pewne pytanie. Mianowicie. Na jakiej podstawie (czym się kieruje admnistracja/opiekunowie) wybierając adminów na serwery? Z tego co widziałem niektórzy NIE POSIADAJĄ kont steam co jest WYMAGANIEM OBOWIĄZKOWYM a mimo to mają adminów. Zauważyłem również, że od dłuższego czasu 2 osoby z CS MODA #2 nie posiadają steam mimo, że są długo na posadzie admina. Czemu nikt z tym nic nie robi i nie wywali takich osób? Dalej. Czemu moje podanie zostało odrzucone z powodów małej aktywnośći (40minut dziennie), gdzie przegrane trzeba mieć 7h tygodniowo. Co za problem pograć w dzien 2 czy 3 godziny i w drugi to samo? Czemu administracja nie spełnia takich wymagań a dalej są na posadach? Licze na dyskuje w tym temacie i wypowiedź administracji OWSZEM MAM BUL DÓPY na temat mojego podania, lecz nie jest to główny powód dla którego napisałem ten temat. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Kwietnia 2017 #439655 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Sprawdź najpierw dobrze tematy zanim zaczniesz kogoś oczerniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Kwietnia 2017 #439658 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Wtrące się. Co do admina Ekola, skąd możesz wiedzieć, że nie dostał on Ostrzeżeń za aktywność skoro nie masz tam dostępu? A tutaj Cię zaskoczę, bo dostał i jeżeli dalej tak będzie to straci admina. CO do steamów, ogólnie jest wymagany steam, ale niektóre serwery mają inne wymagania, a to zależy od Opiekunów, którym potrzebni są admini. To, że twoje podanie zostało odrzucone, nie oznacza, że masz się poddawać i pisać takie tematy. Dla mnie osobiście to byłby sygnał do większej pracy. Z takim podejściem nie dostaniesz upragnionej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Kwietnia 2017 #439671 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Drako napisał: Z tego co widziałem niektórzy NIE POSIADAJĄ kont steam co jest WYMAGANIEM OBOWIĄZKOWYM a mimo to mają adminów. Zauważyłem również, że od dłuższego czasu 2 osoby z CS MODA #2 nie posiadają steam mimo, że są długo na posadzie admina. Czemu nikt z tym nic nie robi i nie wywali takich osób? Gdybyśmy ślepo patrzyli na posiadanie konta steam to część (jeśli nie większość) serwerów by podupadła, bo cziterzy/łamiący regulamin byliby bezkarni. Zauważ, że tam gdzie się da, ten zapis jest przestrzegany. Są serwery gdzie tego kryterium już nie możemy pominąć. Godzinę temu, Drako napisał: Czemu moje podanie zostało odrzucone z powodów małej aktywnośći (40minut dziennie), gdzie przegrane trzeba mieć 7h tygodniowo. Bo nie masz tych 7h tygodniowo. GO #2 długo opiekowała się Danke, stąd pewne kryteria/normy są nie do przeskoczenia. Jeśli składasz podanie gdy nie masz przegranego minimum h to czego oczekujesz? Że Danke Ci uwierzy na słowo, że będziesz spełniał ten warunek? Godzinę temu, Drako napisał: OWSZEM MAM BUL DÓPY na temat mojego podania, lecz nie jest to główny powód dla którego napisałem ten temat. Tym samym właśnie udowadniasz, że decyzja Danke była słuszna Jeszcze jakieś pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Kwietnia 2017 #439975 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ciekawa dyskusja. Zamykam, myślę, że wszystko zostało wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Kwietnia 2017 #439976 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi