Zbakane_OkO Napisano 8 Kwietnia 2017 #439723 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Witam proponował bym żeby była wyświetlana ilość zabitych przeciwników w jednym respawn (odrodzeniu) gdzieś z boku ekranu, spotkałem się z tym na innych serverach. Dodatkowo chciałbym zaproponować gratisa za 7 killed w jednym respawn w postaci granatu. Z doświadczenia wiem ze powinno to przyciągnąć graczy i zapełnić wolne sloty, jeszcze pytanko o CampMeter widzę ze temat był lecz nie działa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 8 Kwietnia 2017 #439726 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) @Zbakane_OkO Co do tych (ilości zabitych osób) to odpada nie warto dodawać tego na serwer bo tylko nie którym przeszkadzać może i zaraz będzie pisanie o usunięciu tego z serwera , co do tych (7killed) to może być dobre . Skonsultuje to z S@ bo nie mam na razie pełnego dostępu do tego, ale propozycja nawet dobra. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 8 Kwietnia 2017 #439747 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Zbakane_OkO napisał: Witam proponował bym żeby była wyświetlana ilość zabitych przeciwników w jednym respawn (odrodzeniu) gdzieś z boku ekranu, spotkałem się z tym na innych serverach. Dodatkowo chciałbym zaproponować gratisa za 7 killed w jednym respawn w postaci granatu. Z doświadczenia wiem ze powinno to przyciągnąć graczy i zapełnić wolne sloty, jeszcze pytanko o CampMeter widzę ze temat był lecz nie działa;) temat CampMetera był ale został usunięty, gdyż za dużo osób uciekło wtedy z serwera, gdyż większość graczy nie rozumie różnicy między DM a FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Kwietnia 2017 #439749 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Ale z tego co wiem macie za 10 tysięcy możliwość kupienia granatu, więc takie dublowanie nie sprzyja dobrze amxx. @Pablito :D nie chodzi że by nie obciążyła, ale chodzi że by bugować mogło serwer. Masz kupiony za 8 tysięcy i zabijasz 7 to kwestia tego czy się nie pomiesza. Propozycja dobra nie powiem, można spróbować, ale się martwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 8 Kwietnia 2017 #439751 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) @happy za 8000$ jest ale myślę, że taka możliwość by za bardzo nie obciążyła serwa @happy jak się dobrze ogarnie to nie pomiesza, w końcu na niektórych serwach możesz dostać jeden granat he a 2 he sobie dokupić. trza potestować po prostu nie wiem tylko czy @MeGusta sobie poradzi z tym Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Pablito :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaQ Napisano 14 Kwietnia 2017 #441291 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 A propo dodanych skinów do dm są one brzydkie (oprócz karambita) Zamiast wrzucić tego glocka i usp w jakości HD to wy dodajecie takie z --py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 14 Kwietnia 2017 #441372 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 4 godziny temu, NovaQ napisał: A propo dodanych skinów do dm są one brzydkie (oprócz karambita) Zamiast wrzucić tego glocka i usp w jakości HD to wy dodajecie takie z --py Karambita nie będzie, żadnych skinów na serwerze również nie będzie ponieważ , zaczynają się lagi na serwerze dla większości osób więc nie chce by ludzie opuszczali serwer przez skiny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaQ Napisano 14 Kwietnia 2017 #441392 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) MeGusta myślisz, że przez 1 skina będą takie lagi? Tak tak rozmawiałem z Happim i były ścinki serwera a ja oczywiście tego na serwerze nie chcę. / MeGusta Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 14 Kwietnia 2017 #441489 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 @MeGusta ale wiesz, że na serwerze jest komenda, żeby wyłączyć skiny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaQ Napisano 14 Kwietnia 2017 #441494 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Właśnie komu nie pasuje ten wpisuje i tyle co będziemy gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 14 Kwietnia 2017 #441502 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 za dużo tych cudów...skiny sa w cs go a 1.6 to 1.6 takie me zdanie ale wiadomo są gusta i Megusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaQ Napisano 14 Kwietnia 2017 #441528 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Dobra jak chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbakane_OkO Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor #443922 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) co myślicie o losowym vipie na mapę dla gracza @happy to można wycofać sklep, dać granat za 7 kill w jednym respawn (odrodzeniu) dla vipa może za 5 killed Opiekunie dało by rade ustawić bullet damage dla wszystkich graczy nie tylko dla vip oraz przemyśl te granaty Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Zbakane_OkO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 23 Kwietnia 2017 #444125 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 @Zbakane_OkO jak usuniesz sklep to nie będą dokupować hp a jak zostawią sklep to będą dokupować hp tylko po to żeby później granat dostać. z tego co się orientuję to bullet damage jest wgrany dla wszystkich ale chyba tylko przy nocnym vipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaQ Napisano 24 Kwietnia 2017 #444832 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Moim zdaniem nie powinno być wgl sklepu i tego rodzaju dodatków np kamizelki. Poprostu normalna gra /propo vipa usunąć bulet dmg dać wszystkim zostawić te magazynek i hp za zabicie i dodać Do Vipa jakiegoś skina by Vipowi? Przyjemniej się grało. Tyle z mojej strony dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 26 Kwietnia 2017 #445368 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ap jest praktycznie zawsze w vipie więc odpada żeby usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 3 Maja 2017 #447335 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 @MeGusta , jak tam temacik, coś do przodu czy stoi w miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 3 Maja 2017 #447367 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 @z.r.a.z. Nie zamykałem bo akurat tutaj każdy piszę inne propozycje xD - Dodatkowy granat? Nie będzie ponieważ można kupić go w sklepie - Skiny z CS:GO również nie będzie ponieważ zaczynają się lagi na serwerze przez nawet 1 skin , co do komendy /modele nieee bo będzie cielo, ktoś ,chce skiny to zapraszam na pw dam wam paczkę i wgrajcie sobie własne - Bullet Damage wgrany na serwer ale blokuje go VIP. - Camp Meter był i no został usunięty ale zastępują go admini którzy sprawdzają graczy jeśli zostaje on zgłoszony na u@ o nadmierne kampienie. - Wyświetlane zabójstwa , Ale po co zaśmiecać serwer jak to DM, za dużo osób nie interesuje się zabójstwami tylko miłą zabawą. - Sklep zostaje (kamizelka 10000 , granat 8000 , życie 10000) wszystko dobrze jest nie każdy tyle uzbiera czy np. wykorzysta , więc sklepik zostaje - Nocny VIP ma zaczynać się od pory 23-9 rano, czyli będzie zmieniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbakane_OkO Napisano 3 Maja 2017 Autor #447467 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) @MeGusta wyżej pisałeś że do dobry pomysł z granatami za 7 kill, dla vipa za 5 killed. Myślałem że wprowadzacie te zmiany tak samo jak Bullet Damage dla wszystkich graczy. Jestem zdania że DM to gra dynamiczna i na profesjonalnym serverze powinien być wgrany CampMeter tak samo nie powinno być zabawy w jakiś sklepik. Proponował bym vote na końcu mapy, czy w następnej mapie rodzimy się na swoim team czy chaotycznie a co myślicie o losowym vipie na mapę dla gracza? Edytowane 3 Maja 2017 przez Zbakane_OkO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 3 Maja 2017 #447500 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 1 godzinę temu, Zbakane_OkO napisał: @MeGusta wyżej pisałeś że do dobry pomysł z granatami za 7 kill, dla vipa za 5 killed. Myślałem że wprowadzacie te zmiany tak samo jak Bullet Damage dla wszystkich graczy. Jestem zdania że DM to gra dynamiczna i na profesjonalnym serverze powinien być wgrany CampMeter tak samo nie powinno być zabawy w jakiś sklepik. Proponował bym vote na końcu mapy, czy w następnej mapie rodzimy się na swoim team czy chaotycznie a co myślicie o losowym vipie na mapę dla gracza? Nie, nie powinien ze względu na ograniczenie umysłowe graczy. przejrzyj serwery dm na których gra sporo osób i policz na ilu jest campmeter... campmeter był ale gracze znikali... ok 50% więc już lepiej samemu ogarniać vote? po co ? żeby zaśmiecać serwer ? masz do wyboru drużynę... najczęściej (chociażby tt) 1 odrodzenie po wejściu na serwer masz albo na respie albo przed ciemnią więc bez sensu. losowego vipa można wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 4 Maja 2017 #447742 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 @Zbakane_OkO -Sklep na serwerze zostaje bez zmian zostało to tak ustalone i zostanie. - Zostaje bez zmian - CampMeter nieee ponieważ będą odchodzić ludzie i jest to nie potrzebne bo (admini) dobrze wykonują swoją rolę. - Odpada bo już był i się nie spisał. - Losowy VIP co mape ? Po rozmowie z H@ nie będzie tego na serwie ponieważ buguje się wtedy VIP. - Odpada. - Vote po co vote ? Przydzielony jest resp dla TT I CT i jest to w innych działach - Odpada. Rozmawiałem z Aquaxem i zobaczymy czy coś nowego w połowie miesiąca będzie wprowadzane , jeśli tak to zostaje to niespodzianką dla was . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaQ Napisano 11 Maja 2017 #449383 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 No ja nwm moim zdaniem Zbąkane dobrze gada z tym dmg co do sklepu to po ##j on tylko zaśmieca zanim wpiszesz to /sklep i kupisz granat to już giniesz co do nowości to by przydały by się jakieś dźwięki?czy coś takiego bo nudno np jak ktoś zabije z kosy to jakiś dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi