SQNFUN Napisano 8 Kwietnia 2017 #439757 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam taki problem, bo chciałem brać udział w każdej z 10ciu części Multi-Headowego typera, a tutaj wyszła lipa...@LOVASSS dlaczego temat był otwarty tylko 4 godziny? Nie mogłeś dodać tematu wczoraj czy przedwczoraj? Nie każdy siedzi cały czas na forum aby zdążyć dodać swoje typy. Następnym razem proszę o wzięcie tego pod uwagę, bo to trochę nie fair. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Kwietnia 2017 #439882 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Niestety nie mogłem, konkurs jest niestandardowy, musicie być przygotowani na niespodzianki. Nadrobisz w następnej kolejce. Ogólnie mówiłem, że wersja typerka jest zmieniona, także wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor #439889 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ok, wybaczam ale mam nadzieje że przy następnych częściach weźmiesz pod uwagę to co napisałem i dasz chociaż 24h na dodawanie swoich typów. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 9 Kwietnia 2017 #439892 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi