KrzysiekK Napisano 9 Kwietnia 2017 #440025 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: @@ ByleDoPiatku @@ Godzina, data zdarzenia: 09.04.2017 - 17:31:15 Mapa: Only dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:65897347 Uzasadnienie: Witam otóż , z tego co widzę ktoś mnie zbanował na Only dd2 za AWP AIM ????!!!! Gram na tym serwerze już bardzo dużo czasu ( nie pamiętam ile dokładnie ale 3-4 lata na pewno ...) , i pewnie wielu adminów mnie oglądało i po prostu zna mnie z gry . Więc nie wiem co jest grane .... Przegrane na tym serwie pare tysięcy godzin i nigdy nie miałem żadnych problemów , także przynajmniej chciałbym się dowiedzieć za co ten ban i czy nic się z nim nie da zrobić ?? Grałem tyle lat na tym serwerze zawsze czysto , zawsze wrzucałem ssy itp. itd. ... żadko nawet dostawałem bana za brak kultury czy wyzwiska ... Ani ssów ani nic więc za co ten niby ban dostałem ??? Pozdrawiam ..... Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez KrzysiekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 9 Kwietnia 2017 #440060 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Z tego co widzę to zbanował Cię serwer, a dokładnie plugin co daje bany. Trzeba sprawdzić hltv o ile jest. Zapraszam innych UBT, ja aktualnie nie mogę. Z poważaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor #440065 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Nie ma sprawy ja tam nic do ukrycia nie miałem i nie mam .... Także fajnie by było jakbyście sprawdzili , tyle czasu gram tutaj i pierwszy raz czegoś takiego doświadczyłem , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 9 Kwietnia 2017 #440078 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Przed chwilą odbył się reset bansa. Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 9 Kwietnia 2017 #440080 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi