Silverka Napisano 12 Kwietnia 2016 #422202 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Nick: Silverka Wiek:28 Doświadczenie : Byłam tu adminem, ale chciałabym żeby było oficjalnie. Nie tylko Support i pomoc. Znajomość AMXX :7 Staż w CS-sie: z 4 lata. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram przeważnie od rana, wtedy kiedy adminów jest mało. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Róźnie. Kontakt:Steam,PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Silverka/80.72.43.106:27027/ Jestem do tego serwera "przywiązana" od samego początku, kiedy znalazłam sieć. Myślę, że moja współpraca z pozostałymi adminami była dobra. Być może i game-tracker w tym tygodniu nie zachęca- ale staram się być na serwerze codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Kwietnia 2016 #422205 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko wiek znajomość amx aktywność życzę Ci powodzenia P.S to podanie to czysta formalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Kwietnia 2016 #422216 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Bardzo odpowiedzialna, aktywna i idealna kandydatka. Nie widzę żądnych przeszkód, miałaś bardzo długo admina i sprawowałaś się świetnie, tylko Anetko pamiętaj dojdą kolejne obowiązki. Na tak :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 12 Kwietnia 2016 #422218 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 To support jest nieoficjalną rangą, Anetka, no nie rozluźniaj mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 12 Kwietnia 2016 #422236 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 wiek znajomość amx aktywność widuje na servie. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Kwietnia 2016 #422237 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Choć ostatnimi dniami rzadko przebywam w grze to wiem jak wcześniej adminowala. Dobra , ogarnieta pomocna . @@Silverka zawsze jest chętnym fragiem ale daje radę odwiedzić się z kosa choć prowadzę 2:0 . Wiek Doświadczenie Znajomość Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 12 Kwietnia 2016 #422283 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Oczywiście że na tak Nie mam żadnych przeciwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rDk Napisano 12 Kwietnia 2016 #422433 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jestem na tak + zaangażowana w życie serwera, pomocna, u@, sama sprawdza osoby podejrzane. + wiek + doświadczenie + opanowanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busz Napisano 13 Kwietnia 2016 #422476 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jak najbardziej na tak. -Widuje ją na serverze -Nie stwarza problemów -I przedeszystkim ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 13 Kwietnia 2016 #422478 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi