Silverka Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nick: Silverka Wiek:28 Doświadczenie : Byłam tu adminem, ale chciałabym żeby było oficjalnie. Nie tylko Support i pomoc. Znajomość AMXX :7 Staż w CS-sie: z 4 lata. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram przeważnie od rana, wtedy kiedy adminów jest mało. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Róźnie. Kontakt:Steam,PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Silverka/80.72.43.106:27027/ Jestem do tego serwera "przywiązana" od samego początku, kiedy znalazłam sieć. Myślę, że moja współpraca z pozostałymi adminami była dobra. Być może i game-tracker w tym tygodniu nie zachęca- ale staram się być na serwerze codziennie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko wiek znajomość amx aktywność życzę Ci powodzenia P.S to podanie to czysta formalność Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Bardzo odpowiedzialna, aktywna i idealna kandydatka. Nie widzę żądnych przeszkód, miałaś bardzo długo admina i sprawowałaś się świetnie, tylko Anetko pamiętaj dojdą kolejne obowiązki. Na tak :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 To support jest nieoficjalną rangą, Anetka, no nie rozluźniaj mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 wiek znajomość amx aktywność widuje na servie. Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Choć ostatnimi dniami rzadko przebywam w grze to wiem jak wcześniej adminowala. Dobra , ogarnieta pomocna . @@Silverka zawsze jest chętnym fragiem ale daje radę odwiedzić się z kosa choć prowadzę 2:0 . Wiek Doświadczenie Znajomość Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Oczywiście że na tak Nie mam żadnych przeciwskazań Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDk Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Jestem na tak + zaangażowana w życie serwera, pomocna, u@, sama sprawdza osoby podejrzane. + wiek + doświadczenie + opanowanie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Jak najbardziej na tak. -Widuje ją na serverze -Nie stwarza problemów -I przedeszystkim ogarnięta Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...