neymarhere Napisano 10 Kwietnia 2017 #440372 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick w Grzę : Excite. Skarga Na Admina : Neex Godzina Bana : ok. 21:15 SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 857764853 ' Witam,Dzisiaj na serwerze wydarzyła się dość dziwna sytuacja,ponieważ rozmawiając z Adminem Kacper OPEs na Ts3, grałem sobie w Cs'a.Po jakiś 15 min wszedł Admin Neex,grałem przez około 5 min, po czym magicznie dostałem bana, za AIM'a, Kacper może wszystko potwierdzić, tak samo mogę podesłać Ss'a , jak jestem na Ts z nim. Proszę o wyjasnienie sytuacji. Polecam również rekrutować adminów z głową , gdyż Admini nie potrafiący rozpoznać skilla od Cheata, to pozdrawiam :), Ten post nie ma na celu jakiegokolwiek zdezorientowania co do admina Neex'a, natomiast proszę o szybkie wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Po za tym warto wspomnieć,że na serwerze jestem codziennie i przesiaduję dość długo. Z Góry Dziękuje. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez neymarhere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Kwietnia 2017 #440413 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 @neymarhere zdecyduj się, czy to jest skarga czy odwołanie. Jeśli skarga - musisz przedstawić dowody (jakkolwiek absurdalnie to nie brzmi), lub edytować tytuł bo Twój temat nie jest skargą, tylko odwołaniem. @Neex :) zapraszam z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neex :) Napisano 10 Kwietnia 2017 #440417 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Po pierwsze nie wiedziałem że rozmawiałeś z jednym z adminów. Dowiedziałem się o tym jak zbanowałem gracza Excite. Przejrzałem demko jeszcze raz i mam pewne wątpliwości co do zbanowania Excite, ale i tak nie pasują mi jego nie naturalne ruchy celownika. Jeżeli chodzi o twoje GT to z tego co widzę na serwerze nie jesteś codziennie, więc nie wiem dlaczego sobie to wymyśliłeś. A osobiście na serwerze widuje cię rzadko. Jeżeli się pomyliłem bardzo przepraszam za problem. Link do demka: http://www119.zippyshare.com/v/qTInrZzN/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neymarhere Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor #440420 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Po 1. po tym jak dałeś mi bana, a Kacper przedstawił Ci sytuacje, to odpowiedziałeś coś typu: Niech Sobie odwołanie napisze. Po 2. Na Serwerze Jestem codziennie , i ciebie również widzę, więc tutaj raczej problemu nie ma. Co do 15 minut temu, SUNN. napisał: @neymarhere zdecyduj się, czy to jest skarga czy odwołanie. Jeśli skarga - musisz przedstawić dowody (jakkolwiek absurdalnie to nie brzmi), lub edytować tytuł bo Twój temat nie jest skargą, tylko odwołaniem. To Racja, Niezdecydowałem się, natomiast chciałemnapisać i o to, i o to, bardziej w tym sensie miało to być. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Kwietnia 2017 #440425 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Od kiedy to demka nagrywamy bandicamem? Wpisujesz record nazwademka i wtedy nagrywasz.. Nie mam zamiaru tego oceniać czekam na normalne demko. @Neex :) Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neex :) Napisano 10 Kwietnia 2017 #440426 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 1.Owszem zgadza się Kacper przedstawił mi sytuacje ale dopiero po twoim banie , odpowiedziałem że jeżeli jesteś czysty to bez problemu dostaniesz UB. 2.Sprawdź swoje GT i zastanów się chwilę czy grasz codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neymarhere Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor #440428 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Neex, Gram od 3 dni na serwerze i jestem codziennie więc .. No. Zresztą Dobra, ja czekam tylko na UB, gdyż jestem czysty ,i nie będę bezsensownie nabijał sobie postów,jak niektórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Kwietnia 2017 #440544 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 @Neex :) masz inne demko dowód niż to czy nie? Bo na razie kłótnie widzę, zamiast odpowiedzieć normalnie to co @Bezzi wypisał. Po co te 3 grosze? Krótko, masz dowód czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neymarhere Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor #440689 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie , dostanę Tego UB? ile można wysyłać Demko? @neymarhere Admin ma jeszcze kilka godzin na dodanie demka ,jeżeli nie wrzuci demka w wyznaczonym mu czasie dostaniesz UB , czekaj cierpliwie./Aureox Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Aureox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440692 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 UB z braku dowodów. @Neex :) a Ty tym razem upomnienie - demka nagrywamy tylko i wyłącznie komendą record! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440693 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi