Mentosik. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440536 Napisano 11 Kwietnia 2017 Proponuje dodać podpunkt do regulaminu, który zabroni wypowiadanie się w podaniach w sposób neutralny. Chodzi mi o to, że wypowiedź w podaniu: Jestem neutralny - Jest to kompletnie bez sensu. W takim razie po co dana osoba wypowiada się skoro jego zdanie nic nie wnosi?
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440538 Napisano 11 Kwietnia 2017 Nie jest bez sensu, jeśli wypowiadający się poprze neutralny głos argumentami, dlaczego się waha nad głosem na tak lub nie. Dlatego wymagamy argumentów przy głosowaniu w podaniach, nie chodzi o samo tak/nie, tylko właśnie o te argumenty. Niejednokrotnie odrzucaliśmy podanie, które miało same głosy na tak, ale w argumentach pojawiały się takie rzeczy, że innego wyjścia nie było.
Mentosik. Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor #440539 Napisano 11 Kwietnia 2017 3 minuty temu, SUNN. napisał: Nie jest bez sensu, jeśli wypowiadający się poprze neutralny głos argumentami, dlaczego się waha nad głosem na tak lub nie. Dlatego wymagamy argumentów przy głosowaniu w podaniach, nie chodzi o samo tak/nie, tylko właśnie o te argumenty. Niejednokrotnie odrzucaliśmy podanie, które miało same głosy na tak, ale w argumentach pojawiały się takie rzeczy, że innego wyjścia nie było. Rozumiem Cię, ale większość głosów neutralnych nie wygląda tak, jakbyśmy oczekiwali: + wiek + dużo grasz - nie ogarniesz. Jestem neutralny
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440541 Napisano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Mentosik. napisał: większość głosów neutralnych nie wygląda tak, jakbyśmy oczekiwali: + wiek + dużo grasz - nie ogarniesz. Jestem neutralny Wtedy wchodzą Modki całe na zielono i robią porządek.
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2017 #440589 Napisano 11 Kwietnia 2017 Temat był poruszany wiele razy, nie przesadzajmy, każdy ma swoje zdanie i trzeba się do niego odnieść. Z tego co widzę, przez kilka lat nie było takiego problemu, takich głosów, jest bardzo mało, więc naprawdę można sobie odpuścić. Jedyna rzecz, która jest w tym najważniejsza, to aby ten "głos neutralny" był dobrze oparty argumentami.
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2017 #440590 Napisano 11 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
Popularne Dni
11 Kwi
6
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 2 posts
Mentosik. 2 posts
SUNN. 2 posts