Zbakane_OkO Napisano 11 Kwietnia 2017 #440637 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 siema co myślicie żeby była wyświetlana ilość zadanych i otrzymanych obrażeń np: na czerwono otrzymane obrażenia, a zadane na niebiesko na pewno większość osób się z tym spotkało, pomaga trochę przy skanowaniu Myślałem też żeby robić vote z poczatku mapy: czy każdy team rodzi się na swoich respach czy chaotycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 11 Kwietnia 2017 #440649 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jak dla mnie dobry pomysł ale to wszystko zależy od Opiekuna,Właściciela Serwera zobaczymy co na to odpowiedzą inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 11 Kwietnia 2017 #440676 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dodanie tego typu pluginiu mowa tu o ,,Bullet Damage'' jest zbędne ponieważ: -To wszystko znajduję się (VIP) <--- do Kupienia - pomaga to przy skanowaniu czyli tak jakby (WH) Wystarczy odłożyć jedno kieszonkowe bądź 1/250 wypłaty i cieszymy się grą z takim o to pluginem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbakane_OkO Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor #440683 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Bullet Damage posiada vip nie wiedziałem, jestem zdania że ten plugin powinien być dostępny do wszystkich graczy. Vipy ma inne udogodnienia Server jest w połowie zapełniony proponował bym wprowadzić zmiany chociaż z początku na próbę Nie pisze tego tematu żeby grać z udogodnieniami tylko żeby zapełnić server bo nie gra za dużo osób na DM megusta przemyśl to jeszcze raz:] Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Zbakane_OkO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbakane_OkO Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor #440791 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 kilka słów prawdy. dzięki za +3 rep:D ale jak dla mnie jesteś krótko opiekunem servera, negujesz każde propozycje chociaż jest 11.00 rano i server jest pusty totalnie. Bullet Damage piszesz ze to wh ale vipy mogą mieć posiadłem opiekuna DM na innych forach i interesowała mnie ilość graczy, potrafiłem w kilka miesiecy zapełnic serwer full, gdzie ludzie wykupowali sloty Albo źle widzę albo wogolę nie grywasz na serwerach DM, weś wklej swoje GT jak dawałem ci inne propozycje to pisałeś że gracze będą się skarżyć i uciekną z servera, którzy jak nikt nie gra , maksymalnie w środku dnia po 6 graczy w team piszesz: ''Wystarczy odłożyć jedno kieszonkowe bądź 1/250 wypłaty i cieszymy się grą z takim o to pluginem''' - sam ze soba mam grać od 2 h siedze przed kompem i jest zerowa ilość graczy DM to gra dynamiczna gracze nie powinni siedzieć na swoich respach z avp co chwile kampic i w kącie wpisując /shop. Tak nigdy nie uzyskasz maksymalną ilość slotów nie myślę o tym żeby skasować vipy, powinny mieć swoje udogodnienia, z czasem vipy se slotym droższe Daj se pomóc megusta zapełnić server fullmam jeszcze kilka propozycji mam nadzieje ze po tym komentarzu nie potrakujesz mnie jak wroga:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 13 Kwietnia 2017 #441258 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 - Bullet Damage został dodany na serwer lecz trwają prace by zaczął działać (coś blokuje) - Będzie zmieniona godzina darmowego VIP-a z 22 na 23-9 rano. - Usuwanie jeśli będzie to możliwe wszelkich ,,lagów'' serwera. Chciałem dodać od siebie ,,karambita'' ale zaczął serwer się zacinać więc wszelkie modele CS:GO na serwerze odpadają. @Zbakane_OkO każdy komentarz jest rozpatrywany pod względem gry nie koleżeństwa , każdego traktuje tak samo nie ma jakiś ulg , i nikogo nie biorę za wroga. Ps. Propozycje miałeś dobre więc jest ( Plus ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi