NexyeR Napisano 11 Kwietnia 2017 #440661 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick: Aerwoo Wiek: 14,5 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie byłem niestety do tej pory adminem na żadnym serwerze , ale mam bardzo dobry kontakt z adminami którzy pomogą mi to ogarnąć. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Chce zobaczyć jak to jest być adminem , jak to jest pomagać ludziom . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2-3 do 8 h , ale teraz na świeta nie będe grał . Kontakt: Ts3 , GG , Fb , Forum , posiadam także konto Steam jednak niemam na nim zakupionego CS`a. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Aerwoo/91.224.117.52:27140/ Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Aerwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 11 Kwietnia 2017 #440668 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jestem na TAK + Staż w CS-sie + Znajomość AMX + Wiek + Kontakt + GT Tak jak napisał będzie miał jakiś problem to zgłosi się do mnie albo do innego Adm i mu pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godgrey Napisano 11 Kwietnia 2017 #440685 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jestem na TAK + staż w CSie + codziennie widuję go na serwerze + ogarnięte mikro + dobry kontakt z innymi graczami w tym także z obecnymi adminami + rozegrane na serwerze 245 godzin +/- nie był nigdy adminem, ale moim zdaniem nie jest to problem, jak już napisałem wyżej ma dobry kontakt z adminami i wytłumaczymy mu co i jak jakby czegoś nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
✪ sceron Napisano 11 Kwietnia 2017 #440699 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Na Tak +Ogarnięty +GT +Staż +Aktywność Pozdrawiam sceron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilimanjaroBitch Napisano 11 Kwietnia 2017 #440710 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jestem na TAK -Jest z nim dobry Kontakt -Ogarnięty -Bardzo często przebywa ma serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440712 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jestem na TAK +Aktywność wygląda BARDZO DOBRZE (Jak mało kto na tym serwerze) +Gracz z którym gram najdłużej na tym serwerze -/+Wiek (Ale bardzo po układany i spokojny,wydaje mi się że dojrzał do takiej funkcji) +AMX +Mikro +Kultura +Kontakt z graczami +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMafiawy? Napisano 12 Kwietnia 2017 #440843 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK +wiek +mikro +GT +Pomocny +kultura Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez PanMafiawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KACPER.M Napisano 13 Kwietnia 2017 #441046 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK +wiek +mikro +GT +Pomocny +kultura Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez KACPER.M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Kwietnia 2017 #441686 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Przyjmuje twoje podanie na próbę, jeśli się sprawdzisz zostaniesz dłużej. Tutaj są świetni admini co CI pomogą, bo odnosisz się z szacunkiem i kulturą dobrą do nich oraz graczy. Po admina zgłoś się do kogoś z super adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Kwietnia 2017 #441687 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi