KOMOSIAK MLODSZY Napisano 13 Kwietnia 2017 #441257 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Twój nick podczas gry: KOMOSIAK MLODSZY Godzina, data zdarzenia: 00:48 Mapa: de_dust2 te bardziej cs : go;p STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:2888242 Uzasadnienie: A więc... Wchodzę sobie na server cs:go mod #4 i nagle widze ze admin servera Jadzia robi free kille i klucze. Kiedy napisalem do niego ze ma juz po adminie to mi odpisal w ten sposób [Master Guardian II] jadzia : hah spoko wiesz musisz miec ss lub demko po czym napisalem mu ze zobaczymy, postawil mnie zbanowac na 1 dzien za niby przekupywanie admina xD chce dostac jak najszybciej ub zeby sobie pograc, a jadzia powininen przemyslec swoje zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jadzia Napisano 13 Kwietnia 2017 #441259 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Cytuje "po czym napisalem mu ze zobaczymy, postawil mnie zbanowac na 1 dzien za niby przekupywanie admina xD" bylo z tym banem tak : "[Gold Nova I] KOSMOSIAK MLODSZY : nie no Jadzia możemy sie dogadać inaczej " po czym dałem bana na caly dzień za przekupstwo admina. Po drugie kolego nie masz SS lub demka wiec nie mam nic sobie do zarzucenia ponieważ tak nie bylo daj SS, demko to się wyjaśni. Z mojej strony to wszystko. Dziękuję do usłyszenia. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 13 Kwietnia 2017 #441260 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 @jadzia Zapraszam z dowodami na winne gracza , standardowo 24h (dowody typu ss-y, demko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOMOSIAK MLODSZY Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor #441261 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) nie mow do mnie kolego bo nie jestem twoim kolego dostalem bana za nic, gdzie ty jako admin robiles sobie free kile i free klucze co ty myslisz ze ja mam czas wchodzic na jakies forum i pisac skargi? wkurwiles mnie i musialem tu wejsc bo dostalem za darmo bana a jak chcialem se pograc to zagralem 2 rundy i mnie zbanowales koles wiec o czym my tu gadamy czekam na unbana bo dzisiaj bede sie caly dzien nudzil. jeszcze jedno;d [Gold Nova I] KOMOSIAK MLODSZY : jadzia chyba koske stracisz [Master Guardian II] jadzia : spoko ale zobaczysz co zobacze napisz tutaj nam @KOMOSIAK MLODSZY używaj opcji edytuj i nie pisz posta pod postem /MeGusta Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jadzia Napisano 13 Kwietnia 2017 #441263 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 @MeGusta ale jak napisalem wyszedłem już z cs'a. Kolega nie wspomniał ze chciał przekupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jadzia Napisano 13 Kwietnia 2017 #441265 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) @KOMOSIAK MLODSZY owszem napisałem tak przyznaje się nie to co ty tylko że ja nie przekupuje ludzi. I sory ale to ty mnie wkurwiasz już po woli bo nie dam sobie wmawiać nie prawdy cwaniaczku. Używaj opcji ,,edytuj'' nie pisz posta pod postem , czekam na dowody 24h. na winę gracza. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOMOSIAK MLODSZY Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor #441266 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 KOLES GDZIE JEST NAPISANE ZE CHCIALEM CIE PRZEKUPIC O CZYM TY PISZESZ WCHODZE SE NA SERVER PATRZE ZE ROBISZ SE FREE KILE I FREE KILUCZE TO MOWIE DO CIEBIE ZE SKARGA LECI A TY DO MNIE ZE BEZ SSOW I BEZ DEMKA GOWNO CI ZROBIE I MNIE ZBANOWALES NA 1 DZIEN NIBY ZA JAKIES PRZEKUPSTWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOMOSIAK MLODSZY Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor #441267 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 HAHAHA JA PIERDOLE JAKI KOLES TERA BEDZIE PISAL O JAKIES PRAWDZIE GDZIE TY MASZ HONOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe( L )eK Napisano 13 Kwietnia 2017 #441268 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie spamujcie istnieje opcja edytuj! @KOMOSIAK MLODSZY piszesz skarge czy odwolanie? @jadzia prosze o wyjasnienie bana , sensowne wyjasnienie. Zapewniam was ze za ten spam dostaniecie po warnie. @LOVASSS Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Pawe( L )eK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOMOSIAK MLODSZY Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor #441270 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 ja nic nie daje bo nic nie zrobilem, on sobie robil free kille i free klucze i mi dal bana na 1 dzien za jakies przekupstwo niby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Kwietnia 2017 #441289 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 @KOMOSIAK MLODSZY i @jadzia Wycinkami z konsoli to wiecie ile możecie sobie udowodnić @jadzia Na takie coś trzeba posiadać dowody screeny z say'u lub demkto tak samo @KOMOSIAK MLODSZY PS: Normalnie bym napisał przedstaw dowody masz na to 24h, ale u góry już się przyznaliście we dwoje że owych nie posiadacie. Gracz dostaje ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Kwietnia 2017 #441304 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi