Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick ; NiEnOrMaLnY  :)

Wiek ; 17lat

Doświadczenie : Mam admina na innym serwerze

AMXX (10): 7

Staż w CS: w tej chwili mam przegrane 750H w cs'a na steam a na no-steam jakies gralem 2/3 lata

Posiadam Steam

Dlaczego ty: Chcę wam pomóc w serwerze, dużo siedzę przy cs jak i na serwerze, denerwują mnie te boty co biegają na aimie :)

Czasa jaki spędzam w cs; zdarza się 2/3 h dziennie czasami dłużej

Kontakt: Steam

https://www.gametracker.com/player/NiEnOrMaLnY %3A)/80.72.40.110:27020/

Edytowane przez kubasm7890
Napisano
2 godziny temu, ScoobyDoo napisał:

A ja jestem na Nie bo jeżeli masz admina na innej serwerowni to nie możesz mieć u nas.

Pozdrawiam

Zgadzam się z tobą. Niestety ale NIE

POZDROOO

Napisano

W takiej sytuacji jeśli piszesz że masz admina na innym serwerze to powiedz na jakim , już wiadomo że nie na naszych serwerach . Żeby zostać adminem u nas musisz spełniać wszystkie pkt. pozytywnie oczywiście , ale jeszcze jest jedna rzecz o której mogłeś nie wiedzieć , jeśli masz admina na innej sieci nie dostaniesz admina na naszej sieci. Ale jeśli naprawdę ci zależy na tym adminie i na tej sieci to zrezygnuj z tamtej sieci i zostań u nas i po 2tyg. staraj się o admina , ale pamiętaj musisz wybrać albo MY , albo ONI. Podanie muszę odrzucić wiadomo dlaczego i no admini wyżej ten ci powiedzieli. 

Decyzja należy do ciebie. 

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...