pree Napisano 16 Kwietnia 2017 #442106 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 po co od razu zamykasz... ~400 dni temu w GO dostałem (za autobh jeśli cie to interesuje) i mam jeszcze robić reklamy? Miło by było jakbyś jednak zdjął tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Kwietnia 2017 #442108 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Nie obchodzi mnie czy dostałeś tego bana za BH w cs go czy haxy do pokemon go. U Nas VAC to perm na każdym serwerze takie mamy zasady, cziter zawsze będzie cziterem. Zapraszam ponownie do zrobienia reklam, jeśli nie wiesz jak zapraszam na pw wszystko wyjaśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Kwietnia 2017 #442109 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi