PaVuLoN Napisano 18 Kwietnia 2017 #442586 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Twój nick podczas gry: *PaVuLoN* Godzina, data zdarzenia: 17.04.2017 - 16:55:07 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:2089077 Uzasadnienie: Wydane oświadczenie o tym że wspomagam swoją grę za pomocą tzw. czitów dnia 17.04.2017 jest niepoprawne. Na demku widać że nie posiadam żadnego wspomagacza w grze Owszem zawsze do trzech razy sztuka ale ok 17 h gry od ostatniego bana przegrałem i nie było ze mną żadnych problemów Proszę o przyjrzenie się jeszcze raz i mam nadzieję że całkowity format komputera pozwoli mi na dalszą grę dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 18 Kwietnia 2017 #442604 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jestem tego zdania co @Bezzi, jak napisał sunn, głównie Ty dostajesz ostrzeżenia od pluginu, a to skutkuje banem, więc podtrzymuje zdanie obydwóch panów i sądzę, że jednak masz coś, lecz nie chcesz się przyznać. Po raz kolejny, ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 18 Kwietnia 2017 #442605 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi