Werka <3 Napisano 18 Kwietnia 2017 #442703 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Nick:Weronisia :*<3 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Troszkę długo 2lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: W cs gram od 4-6 Lat jak dobrze pamiętam Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ jestem kulturalna, pomocna zgłaszam na u@ kiedy problemy. Mam dobry kontakt z adminami/graczami i spędzam bardzo dużo czasu na grę na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 4-7 h Kontakt:Steam, Ts3,Forum Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Weronisia %3A*<3/80.72.33.58:27275/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLSKI KALORYFER Napisano 18 Kwietnia 2017 #442707 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 JESTEM NA TAK +WIEK +NIEDŁUGO BĘDZIE MIAŁA MICRO +STEAM +KULTURALNA +ZGŁASZA NA U@ +DUŻO CZASU POŚWIĘCA NA GRĘ NA TYM SERWERZE +SPĘDZA DUŻO CZASU NA TS3 GADAJĄC Z ADMINAMI/GRACZAMI Z TEGO SERWERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 18 Kwietnia 2017 #442709 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jestem na TAK +Wiek +Zgłasza na u@ +Dużo czasu spędza czas na serwerze +Steam +Dogaduje się z graczami jak i adminami +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mintaj13 Napisano 18 Kwietnia 2017 #442713 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 JESTEM NA TAK +WIEK +NIEDŁUGO BĘDZIE MIAŁA MICRO +STEAM +KULTURALNA +ZGŁASZA NA U@ +DUŻO CZASU POŚWIĘCA NA GRĘ NA TYM SERWERZE +SPĘDZA DUŻO CZASU NA TS3 GADAJĄC Z ADMINAMI/GRACZAMI Z TEGO SERWERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krejzolek :) Napisano 18 Kwietnia 2017 #442715 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na Tak: +Wiek +Kultura +Aktywność na serwerze +Steam +Będzie micro +Dogaduje się z innymi +Zgłasza na u@ Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Krejzolek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-[BoT]-OneShot Napisano 18 Kwietnia 2017 #442734 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na Tak +Wiek +Kultura +Aktywność na serwerze +Steam +Będzie micro +Dogaduje się z innymi +Zgłasza na u@ Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez BroVareK(BroV-_-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.cfg [^] Napisano 18 Kwietnia 2017 #442748 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jestem na NIE -GT nie powala -Steam reszta będzie. Aczkolwiek nie przypominam sobie abym kiedykolwiek dostał od Ciebie jakieś zgłoszenie. A Tomas słusznie zauważył nigdy na steam też Cię nie widziałem. Pograj więcej ;] Daj się poznać. Zdanie wtedy zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 18 Kwietnia 2017 #442765 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Zamykam podanie na tydzień. Pograj trochę, daj się poznać graczom. Ja osobiście raz Cię widziałem na serwerze. Tygodniowka niezachwycajaca. Zobaczymy co pokażesz przez ten tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 18 Kwietnia 2017 #442766 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 23 Kwietnia 2017 #444440 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Aktywność słaba,wogóle Cię nie widzę na serwerze.Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 23 Kwietnia 2017 #444441 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi