Daria :D Napisano 22 Kwietnia 2017 #443971 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Nick: Daria Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie miałem jeszcze przyjemności bycia adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 540 godzin Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: : Ponieważ bardzo bym chciał pomóc obecnym administratorom dość często gram w godzinach w których trudno o admina są to godziny poranne i późne wieczory. Dogaduje się z graczami, lubię się pośmiać, chcę też aby na serwerze panował spokój i miła atmosfera, a ludzi którzy łamią regulamin karać kickiem lub banem. Pozdrawiam administrację. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7 Godzin Kontakt: Steam / TS Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Daria :D/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2017 #443986 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 "Obowiązkowo aktywne konto steam" "Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14 dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 22 Kwietnia 2017 #444097 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie zgadzam się na admina dlatego że nie masz obowiązkowego konta steam i od gapiłeś/aś podanie od admina @Nejten c;. Przynajmniej mogłeś/aś coś zmienić w nim, a wogóle 1 twoje podanie zostało odrzucone. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Przemo*_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 22 Kwietnia 2017 #444098 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Jestem na nie - To jest dosłownie moje podanie tyle że przerobiony GT i nick, no nawet się nie postarała zmienić "miałem" na "miałam" -.- - Nie ma Steam - Już jedno podanie zostało odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 22 Kwietnia 2017 #444100 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Jestem na WIELKIE NIE twoje podania mówi samo za siebie nie trzeba nic dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Kwietnia 2017 #444102 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 @S0B0T4 co to ma być? KOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi