.:lHlQlAl:. Napisano 22 Kwietnia 2017 #444093 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Hej dziś chciałbym awansować na OPIKUNA Ponieważ na serwer mały być wprowadzony różne zmiany chciałbym je wprowadzić i myślę że dał bym sb rade. Klasy potrafię pisać tak w 60% na serwerze jestem lubiany i nie mam z nikim zatargów ani nic.Mam na imię Gabriel dla przyjaciół Gabryś interesuję się Piłką nożną , wszelkimi innymi sportami ,Grę w Cs traktuję poważnie a zwłaszcza na serwerze 45k mam do tego serwera wielki sentyment. Moim zdaniem dał bym sobie radę BARDZO zaskoczyła mię degradacja opiekuna @Darshil nie chce wnikać w powody chciałbym go zastąpić i powinienem dać radę to już zostawię w rękach wyższej administracji Bardzo proszę o wypowiedz adminów takich jak i administratorów @KauTr0 @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* @TheRutek @ℓιρтσиєq @WoJtAs @Malu @aquax Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Kwietnia 2017 #444103 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Nie ma czegoś takiego jak podanie na opiekuna. Jeśli jesteś pewien swojej kandydatury to zgłoś sie osobiście do czerwonych i z nimi porozmawiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Kwietnia 2017 #444104 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi