hawris Napisano 22 Kwietnia 2017 #444114 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: Prostitut Godzina, data zdarzenia: 23:30 22.04.2017 Mapa: Wchodziła własnie mapa CS_Wiocha Uzasadnienie:"Witam serdecznie.Dostałem bana za AB dlatego iż wszedłem na forum-->AMXBANS--->I pisało na górnej "belce" "Gratulacje twoje IP nie jest zbanowane" I byłem pewny że dostałem UB ale nie chciało mi się wierzyć." I dostałem znów bana za AB.Wiec dalem scr i dostalem UB. Bana dostałem dzieki Misiaczek Julki <3. I tyle. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez hawris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Kwietnia 2017 #444115 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi