Skocz do zawartości

[BEZ UB] Demko forum odwolanie

Adis

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Adis

Godzina, data zdarzenia: okolo 16:23

Mapa: nie pamietam

STEAM_ID / IP:

STEAM_2:0:1909377652

Uzasadnienie: Gram sobie jak zawsze oczywiscie bez oprogramowania czy wspomagaczy 2x dostalem ssy wczoraj  i dzis kolejny raz oczywiscie wstawilem  prosze o UB z demkiem

• Użytkownik

Witam. To, że dostałeś ssy i były czyste nie świadczy o tym, że nie miałeś wh są oprogramowania od tego aby ssy wyszły czyste. Na 1 demku widać jak na pewniaka szedłeś na resp TT zaglądałes moim zdaniem dla podpuchy aby nie wyszło że coś masz lecz wiedziałeś o tym, że typo wszedł do wentylacji. 2 demo nie spodobał mi się Twój strzał w strone Covera ewidentnie strzelałeś obok a jakimś cudem celownik Ci się dziwnie przekręcił i go trafiłeś. Więc postanowiłem niech ktoś w temacie się wypowie dla pewności. 

http://www103.zippyshare.com/v/6M48hx9Y/file.html
http://www103.zippyshare.com/v/NNRXw3tU/file.html

Chce tylko napisac ze to ze celownikiem mozna manewrowac roznie mozna strzelac gram kalasa 1/1 wiec na raz zabija a to ze roznie celownikiem manewruje to moja wina? Pozatym po co mi wh jak mam UAV i po co aim jak mam 1/1 Ja naprawde nic nie uzywam zadnego oprogramowania

Edit a to ze wchodze zawsze srodkiem to moja wina? Malo ludzi kampi czy siedzi gdzie badz? 

Edytowane przez Adis

• Donator
  • Premium

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...