pimp Napisano 26 Kwietnia 2017 #445154 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam chcialem pograć na serwerze cs go mod 8 mam kupionego svipa duzo skinow i gdy wpiszuje sobie setinfo_ss "haslo" mam komunikat o złym haśle pomimo ze od tygodnia mam to samo haslo proszę o pomoc ! Nick z serwera : pimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Kwietnia 2017 #445155 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Źle wpisujesz wpisz setinfo _pw HASŁO. Pamiętaj o spacji po setinfo Daj znać czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimp Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor #445162 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 patrz wpistuje setinfo_ss "i tutaj hasło" i zawsze działalo tylko jak zmeinilem komputer na nowy to co sie zepsulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimp Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor #445164 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Można zreseetwac haslo z svip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Kwietnia 2017 #445191 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Bo źle wpisujesz. Wpisz dokładnie tak jak piszemy Ci z @Bezzi'm.... Setinfo _pw "hasło" albo setinfo _ss "hasło".Przed _ jest spacja. Jakby dalej były problemy to zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Kwietnia 2017 #445192 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi