RakuXDDDD Napisano 29 Kwietnia 2017 #445997 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Gracz Kindyk dostal ode mnie bana z powodu miss clikca. Chcialem kliknac prywata wiadomosca, przez umylke kliknolem cheater destroyed. Chcialbym go serdecznie przeprosic za ten glupie blad i objecuje, ze bede uwaznie "klikal". Kindyk STEAM_0:4:787134466 188.146.137.244 (nwm czy tutaj trza bylo to wstawic) Prosze o jego UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Kwietnia 2017 #446005 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Przepraszam bardzo, czemu świeży admin bez stażu ma dostęp do destroya? @Frost` możesz mi to wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 29 Kwietnia 2017 #446006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 @SUNN. #URLOP Raku kupił sobie cybera, a cyber jest na tej samej fladze co destroy. To już nie moja wina że jest tak ustawione, tutaj trzeba pisać do aquaxa albo malu żeby zmienili flagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Kwietnia 2017 #446010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Ech... Tak czy siak, należy solidnie admina obszturcować, bo z tym destroyem nie ma żartów i to nie jest drobna pomyłka, tylko ogromny błąd. Przypominam, że za niestosowne/błędne destroye zwykliśmy karać degradacją, więc tym bardziej proszę o srogi ochrzan admina. Nie przystoi adminowi ładować takich dennych baboli. @Frost` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Kwietnia 2017 #446102 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Przecież to jakaś kpina.. skąd nowy admin może mieć prawo do destroya? Ile razy go użyłeś? Mieliśmy jedno odwołanie z czego nawet nic nie napisałeś w temacie. Ciekawe ilu sie nie odwołało, ehh proszę o zabranie adminowi dostępu do destroya! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi