KeviN Napisano 29 Kwietnia 2017 #446075 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Za zgodą administracji piszę podanie tydzień po poprzednim. I w przeciwieństwie do uwag niektórych nigdy nie udzielało mi się z kulturą, jeśli ktoś twierdzi inaczej niech pokaże jakiś dowód Nick: KeviN Wiek: 20 w lipcu Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, byłem adminem na kilku serwerach głównie CoD Mod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: około 9-10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Mam długi staż w CS, nieźle znam amxx'a koło 7. Jestem opanowany, nie ponoszą mnie emocje. Potrafię odróżnić czitera od dobrego gracza. Mam duże doświadczenie w byciu Adminem, byłem nim na kilku serwerach z czego na 3 CoD Modach. Pracuję na 2 zmiany czyli przez tydzień ogarniam serwer od rana (wtedy zwykle nie ma innych adminów) a przez natępny po południu. Potrafię używać regulaminu w praktyce, w przeciwieństwie do niektórych. Bardziej mi zależy na tym żeby był porządek na serwerze, niż na samym graniu i rankingu. Gdy zdaży się cziter lub ktoś kto łamię regulamin to idę na spect'a a nie gram dalej nie zwracając uwagi, bo zdarzały się takie przypadki. W moim interesie jest aby wszystkim grało się jak najlepiej. Jestem też kreatywny i postaram się ulepszyć niedoskonałości serwera, przykład: http://multi-head.pl/topic/81528-flashbangi-i-betonowe-ciało/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: średnio od 2 godzin do 5 godzin Kontakt: Facebook, Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/kevin/80.72.40.110:27027/o Edytowane 1 Maja 2017 przez KeviN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Kwietnia 2017 #446089 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Zamykam podanie na czas potwierdzenia przez administracje czy aby na pewno masz zgodę. @Malu @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 29 Kwietnia 2017 #446103 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Jestem na Tak. Tylko warunek ustaw ping. masz steam. Zgłaszasz na u@ i steam pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 29 Kwietnia 2017 #446107 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Na tak . Ktos aktywny sie przyda , jak nie ma Animala to na servie sie rozne nieciekawe rzeczy dzieja. Masz steam. Ostatnio udzielales sie na forum. Jak napisal animal popraw ping. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 29 Kwietnia 2017 #446108 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 TAK +steam +wiek +amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoJtAs Napisano 29 Kwietnia 2017 #446130 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Na tak + steam + wiek + aktywność + zgłasza Nie mam zastrzeżeń do tego Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 29 Kwietnia 2017 #446206 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Dla mnie na tak +wiek +amx + steam + dosyć często widzę że jesteś na serwerze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KauTr0 Napisano 30 Kwietnia 2017 #446298 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na Tak. Steam + Wiek + Często jesteś na serwerze + Znasz AMX + Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez KauTr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 30 Kwietnia 2017 #446338 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 TAK +Grzeczny +steam +Wiek +AMX Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Maja 2017 #446905 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi