Gość Napisano 30 Kwietnia 2017 #446245 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Witajcie Zauważyłem,że zaczyna się robić na serwerze szum związany z granymi mapami. Sam zauważyłem,że powtarzają się w kółko te same mapy a w końcu to jest COD mod a nie only dd2,rats itp. Tu macie 2 linki do ogólnodostępnej strony z mapami bomb/defuse i hostage rescue. Bomb/Defuse -> http://gamebanana.com/maps/cats/4976 Hostage Rescue -> http://gamebanana.com/maps/cats/4996 Wybieracie sobie mapy z Waszych typów wybiorę te które zastąpią dotychczasowo najczęściej grane mapy. I tu wybór należy do Was,albo chcecie NOWE MAPY,ale w tym wypadku zostają usunięte dotychczasowe najczęściej grane mapy Albo zostają wszystkie mapy takie jakie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 30 Kwietnia 2017 #446311 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem bo dzisiaj słabo kontaktuje...ale usuń dotychczasowe najczęściej grane mapy typu dd2, west itd. a gwarantuję Ci, że zmniejszy się liczba osób na serwerze bo po prostu ludzie będą wychodzić bo nie lubią mapy i od razu będzie pełno skarg i problemów. Jak dla mnie wgrać nowe mapy i zostawić stare + ograniczyć jeszcze bardziej częstotliwość wybierania danej mapy w mapcycle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 30 Kwietnia 2017 #446313 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Moje zdanie jest takie,że poprostu zostawimy te mapy co są i do tych zostaną wgrane nowe mapy. Moje typy map: 1. css_dust3_go 2. De_Westwood_newstyle* 3. de_office_rats * 4. de _sunny 5. de_luxor 6. de_rats4_final * 7. cs_paris 8. de_austria 9 de_westwood_mtk* 10.de_dust2_wh* 11.de_dust4ever To są moje propozycje jest jeszcze wiele fajnych mapek znanych na cod modach te co są tutaj w paczkach wątpię,że by się spodobały naszym graczom !! Te mapy co są z * świetne na cod moda polecam !! Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez cover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 30 Kwietnia 2017 #446318 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja bym dodał do tych starych nowe mapy bo jestem tego samego zdania co KreatywnyAli jak zmienimy mapy lubiane/często grane to zmniejszy się liczba osób. Moja propozycja : 1. de_office_rats 2. de_dust4ever 3. awp_rats3 4. de_westwood_mtk 5. de_rats_2001 6. de_rats4_final Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demon95 Napisano 30 Kwietnia 2017 #446329 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Tylko nie rats4_final najgorsza mapa jak jest zreszta ona chyba byla i nie byla zbyt lubiana mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2017 #447645 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Nowe mapki zostały wgrane na serwer,stare jak na razie również zostały na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2017 #447646 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi