Seldo Napisano 30 Kwietnia 2017 #446470 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Data zdarzenia:--- Nick gracza: kolip Dowody: Cytuj http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=9166 Nie mogę znaleźć bana drugiego pana. Świadkowie: @Smajli.hlx1 @WaRnInG!? Uzasadnienie: Admin zamiast dawać screenshoty daje powód bana "Wstaw ss na Multi-Head.pl" Ja osobiście nie dostałem bana od tego admina i może nie powinienem się wypowiadać , ale krew się we mnie gotuje jak admin robi takie rzeczy... poczekamy na odpowiedź admina i ciekawe jak się wytłumaczy. Moim zdaniem za takie coś admin powinien dostać degrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 30 Kwietnia 2017 #446472 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Ale ta skarga jest zbędna, skoro są już dwa tematy w tej sprawie i jest to w trakcie wyjaśniania. Nie ma potrzeby i sensu rozstrzygania jednej sprawy w trzech tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Kwietnia 2017 #446473 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 UBT zajmuję sie tymi tematami ten temat jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Kwietnia 2017 #446474 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi