Seldo Napisano 30 Kwietnia 2017 Użytkownik #446470 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Data zdarzenia:--- Nick gracza: kolip Dowody: Cytuj http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=9166 Nie mogę znaleźć bana drugiego pana. Świadkowie: @Smajli.hlx1 @WaRnInG!? Uzasadnienie: Admin zamiast dawać screenshoty daje powód bana "Wstaw ss na Multi-Head.pl" Ja osobiście nie dostałem bana od tego admina i może nie powinienem się wypowiadać , ale krew się we mnie gotuje jak admin robi takie rzeczy... poczekamy na odpowiedź admina i ciekawe jak się wytłumaczy. Moim zdaniem za takie coś admin powinien dostać degrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 30 Kwietnia 2017 #446472 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Ale ta skarga jest zbędna, skoro są już dwa tematy w tej sprawie i jest to w trakcie wyjaśniania. Nie ma potrzeby i sensu rozstrzygania jednej sprawy w trzech tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Kwietnia 2017 Premium #446473 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 UBT zajmuję sie tymi tematami ten temat jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Kwietnia 2017 Premium #446474 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi