ScoobyDoo Napisano 30 Kwietnia 2017 #446583 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Chciałem napisać swoje odwołanie od ostrzeżenia które znajduje się pod No to jedziemy Post z Propozycją to raz Post w został dodany w dziale "propozycję i uwagi" Panie Panowie robię z igły widły ale chodzi o zasady i moralność. Nie róbcie ze mnie debila i idioty który ma dostać ostrzeżenie/upomnienie. Robicie z siebie osoby debilne jak dla mnie. Bo Jeżeli wstawiam posta w odpowiedni dziale to czemu mam mieć ostrzeżenie skoro Bene i Lolek napisał mi co mam zrobić dalej. TAK WIĘC CHCĘ WARNA w tym momęcie skoro to spam jak to Pan @Freezu sądzi. To jest Tak debilne jak dla mnie że muszę to pisać że aż palce mnie bolą..... Napisałem propozycję..... Ludzie ogarnijcie się Żeby było jasne chodzi mi o ściągnięcie ostrzeżenia które dostałem od @Bezzi# URLOP>majówka Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Kwietnia 2017 #446584 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 "w dziale Ekipa MH proszę o dodanie zakładki Naczelny Goblin MH czyli JAAA :)" Traktuję każdy post dosłownie i nie toleruję spamu w temacie z propozycjami, więc uznałem go za żart i zgłosiłem. A co dalej się z nim stało i czy dostałeś ostrzeżenie to już nie moja bajka, nie jestem moderatorem i niekoniecznie musiałem mieć rację. Bez spiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor #446588 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 24 minuty temu, Freezu napisał: "w dziale Ekipa MH proszę o dodanie zakładki Naczelny Goblin MH czyli JAAA :)" Traktuję każdy post dosłownie i nie toleruję spamu w temacie z propozycjami, więc uznałem go za żart i zgłosiłem. A co dalej się z nim stało i czy dostałeś ostrzeżenie to już nie moja bajka, nie jestem moderatorem i niekoniecznie musiałem mieć rację. Bez spiny. Nie róbmy spychologi jeden na drugiego..... Moja Propozycja została dodana w odpowiednim dziale. Bene i Lolek podpowiedzieli co mam zrobić dalej. Więc nie sądzę żeby to ostrzeżenie które dostałem było słuszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Kwietnia 2017 #446589 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 W tym temacie złamałeś regulamin 2-krotnie. Brak poprawnego wzoru, oraz nieodpowiedni tytuł tematu. W propozycjach zgłaszane są propozycje i problemy, skoro Technik uznał twoją propozycję jako żart, przypinam się do tego w 100 %. Upomnienie od Bezziego jak najbardziej słuszne. Z tego co widzę w offtopic, nie ma działu "Bagno" więc twoja propozycja jest totalnie bezsensowna. Radzę przeczytać dokładnie regulamin forum i się z nim zapoznać. Kolejna sprawa, mieliśmy rozmowę na ts, wszystko Ci wyjaśniłem, a Ty to totalnie olałeś, no cóż. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor #446600 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) 54 minuty temu, LOVASSS>Urlopowicz! napisał: W tym temacie złamałeś regulamin 2-krotnie. Brak poprawnego wzoru, oraz nieodpowiedni tytuł tematu. W propozycjach zgłaszane są propozycje i problemy, skoro Technik uznał twoją propozycję jako żart, przypinam się do tego w 100 %. Upomnienie od Bezziego jak najbardziej słuszne. Z tego co widzę w offtopic, nie ma działu "Bagno" więc twoja propozycja jest totalnie bezsensowna. Radzę przeczytać dokładnie regulamin forum i się z nim zapoznać. Kolejna sprawa, mieliśmy rozmowę na ts, wszystko Ci wyjaśniłem, a Ty to totalnie olałeś, no cóż. Dobranoc. Stasiu nie olałem ale nadal uważam że napisałem swoją propozycję w odpowiednim dziale I to ostrzeżenie nadal uważam za zbędne. O nic mi nie chodzi jak o swoją rację którą mam idę dalej pokaż mi że złamałem według ciebie dwa pkt Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Maja 2017 #446604 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Śpieszę z wyjaśnieniami! @ScoobyDoo w zasadzie to nawet nie muszę Ci odpowiadać w tym temacie, bo złamałeś tutaj regulamin dwukrotnie, brak wzoru co czyni, że nie muszę się wypowiadać, ale to zrobie specjalnie dla Ciebie! Skoro technik osoba, która zajmuje sie tamtym tematem uznaję jakiś post za spam to my moderatorzy to sprawdzamy i nie działa to tak, że z góry lecą warny/upomnienia, tylko zgłaszany post jest dogłębnie analizowany. Dostałeś UPOMNIENIE (+0) za słowa "w dziale Ekipa MH proszę o dodanie zakładki Naczelny Goblin MH czyli JAAA :)" co jest czystym spamem a nie PROPOZYCJĄ. Pisząc ten temat utwierdzasz się, że to dalej propozycja? Pokaż mi proszę w którym miejscu, nikt tej rangi nie ma, ani bagna również. To tak samo jak ja dodam post "Proszę o dodanie mi rangi studnia" rozumiesz? Zaznacze też, że tego samego dnia dodałeś temat w podaniach na grafika: Przeniosłem go do off topic tak jak napisałeś, lecz wiesz, że wcale nie musiałem prawda? Za ten temat powinienem wlepić Ci solidnego warna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Maja 2017 #446671 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Tematy użytkowników: 1.Przed założeniem tematu zapoznaj się z regulaminem lokalnym działu.>JaK wiemy przed każdą skargą/problemem, trzeba dostosować się do wzoru. 5. Temat nazywaj konkretnie tak samo jak jego treść. Temat uważam za zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Maja 2017 #446672 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi