Filu Napisano 1 Maja 2017 #446825 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Dostałem dzisiaj wieczorem bana, przez Admina Raku czy jakos tak. Grałem KL. Szturmowiec (brak rozrzutu), więc bańki siadały. Do tego miałem radar (perk) przez to wszystko wyglądałem jak cziter. Rozumiem ale nie miałem nic. Nie dostałem ssów, a chciałem je Wrzucić, bo serwer mi się spodobał, co mam zrobić żeby udowodnić że byłem czysty? Moje IP: 91.223.250.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Maja 2017 #446831 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Napisz w tym dziale http://multi-head.pl/forum/123-cod-200/ , a tu masz poradnik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Maja 2017 #446833 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wyjaśnione, przeczytaj poradnik, wszystko jest jasno opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Maja 2017 #446834 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi