聽neutron Napisano 3 Stycznia 2016 #377727 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Imi臋: Aleksander Wiek: 18 lat Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam Sta偶 na forum: od聽05 pa藕 2013 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Czasem pisa艂em recenzje film贸w, ale wszystko sz艂o do szuflady. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Admin cod'a 200 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: 2-3 godzinny dziennie聽 Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): 聽 聽 聽 Witam, przedstawiam wam kr贸tki wywiad z by艂ym Super Moderatorem Forum naszego forum!聽 聽 聽 Bardzo bym prosi艂 o wyrozumia艂o艣膰 poniewa偶 jest to m贸j pierwszy wywiad. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 聽 Kolor Pomara艅czowy聽- Neutron Kolor Cyjanowy聽- LOVOnany`D 聽 聽 聽 Cze艣膰 Damianie, czy m贸g艂 bym przeprowadzi膰 z tob膮 kr贸tki wywiad? Elo, z wielk膮 przyjemno艣ci膮 Aleksandrze. Jak si臋 znalaz艂e艣 na Multi-Head?聽 Znalaz艂em si臋 na Multi-Head ca艂kiem przypadkiem przez mojego znajomego KL4KI3RA, kt贸ry podes艂a艂 mi ip serwera cod mod 200. Serwer bardzo mi si臋 spodoba艂, i zosta艂em na nim d艂u偶ej. Kim by艂a pierwsza osoba kt贸r膮 pozna艂e艣 na sieci? I czy do dzi艣 utrzymujesz z ni膮 kontakt? A wi臋c tak... Pierwsz膮 osob膮 poznan膮 na sieci by艂 RastaMan, cisn膮艂em z nim op贸r na cod modzie. A z naszym poznaniem wi膮偶e si臋 taka historyjka. Ot贸偶 pewnej nocy waz z Rast膮 postanowili艣my ponabija膰 nuke na codzie, Rasta powiedzia艂 偶ebym ja pierwszy zacz膮艂 nabija膰 nuke.聽 Gdy ju偶 to nast膮pi艂o mieli艣my si臋 wymieni膰 rolami ale ja postanowi艂em 偶e p贸jd臋 spa膰 i tak nie grzecznie m贸wi膮c "wychuja艂em Raste". W ramach zemsty Rasta zacz膮艂 si臋 podszywa膰 pode mnie na serwerze. Od tamtej nocy nasza znajomo艣膰 trwa do dzisiejszego dnia. Hmm ciekawa historia, wi臋c wiemy ju偶 kto bym twoim pierwszym znajomym na MH a pami臋tasz mo偶e jak wygl膮da艂a twoja pierwsza spina na sieci i z kim ona by艂a? Ale偶 doskonale pami臋tam! Pierwsz膮 jak膮 mia艂em na tej sie膰 by艂 spina z by艂ym H@ Vedaarem. A czym by艂a spowodowana ta spina? Po prostu nie dogadywali艣my si臋, nasze pogl膮dy si臋 r贸偶ni艂y przez to cz臋sto dochodzi艂o do k艂贸tni kt贸re ko艅czy艂y si臋 ostrym tyraniem na GaduGadu. Ale dzi臋ki NIGHTWOLFOWI wszystko dobrze si臋 sko艅czy艂o. To by艂y stare dzieje. No to 艂adnie zacz膮艂e艣 swoj膮 przygod臋 na MH. A czy m贸g艂 by艣 nam w skr贸cie opowiedzie膰 jak wygl膮da艂 twoja droga do osi膮gni臋cia rangi Super Moderatora Forum? Pierwszego admina dosta艂em na FFA, pomog艂em w odbudowie tego serwera, ale nie zrezygnowa艂em z gry na codzie. Po kr贸tkim czasie z艂o偶y艂em podanie na admina cod'a 200,聽 od tamtego czasu zacz膮艂em udziela膰 si臋 aktywnie na forum a mianowicie pomaga艂em nowym u偶ytkownikom bezinteresownie, s艂u偶y艂em pomocn膮 d艂oni膮 w ka偶dej sytuacji. O mog臋 jeszcze doda膰 偶e stworzy艂em wraz z Relopem stary regulamin txt i mina na cod'a 200. Po miesi膮cu do艂膮czy艂em do UBT, potem moja historia potoczy艂a si臋 do艣膰 ciekawie poniewa偶 zwolni艂o si臋 miejsce na moderatora forum, nie zwlekaj膮c z艂o偶y艂em podanie i zosta艂o ono zaakceptowanie.聽 Od tamtego czasu wsp贸lnie z Procentowym utrzymywali艣my porz膮dek na forum. Dok艂adnie tego nie pami臋tam ale chyba po dw贸ch lub trzech miesi膮cach otrzyma艂em Super Moderatora Forum. A偶 mi艂o pos艂ucha膰 o starych dobrych czasach. Dobrze, nie przed艂u偶aj膮c czy chcia艂 by艣 kogo艣 pozdrowi膰?聽 Chcia艂 bym pozdrowi膰 star膮 dobr膮 ekip臋 i wszystkich u偶ytkownik贸w MH. 呕ycz臋 wam wszystkim powodzenia i mo偶e w nied艂ugim czasie powr贸c臋 na sie膰! 聽 聽 W niedalekiej przysz艂o艣ci powstanie bardziej szczeg贸艂owy wywiad poniewa偶 na dzie艅 dzisiejszy Damianek "Lovo" Lovonany jest nie dysponowany do udzielania d艂u偶szego wywiadu ni偶 ten. 聽 Dzi臋kuje za uwag臋!聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Stycznia 2016 #377731 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Na tak, mo偶e kto艣 w ko艅cu o偶ywi dzia艂 redakcji. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 3 Stycznia 2016 #377734 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Podoba mi sie to Alelsandrze wywiad ciut za krotki ale dobry bledow nie widzialem czyta sie tez fajnie jestem na tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 3 Stycznia 2016 #377738 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Zdecydowanie na tak! Bardzo mi艂a i ogarni臋ta osoba W dodatku zawsze s艂u偶y pomoc膮 ;> 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Natalya Napisano 3 Stycznia 2016 #377743 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Na TAK. 聽 + ortografia 聽 + sta偶 na forum 聽 + Wywiad bardzo fajnie si臋 czyta 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Stycznia 2016 #377747 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 na tak wywiad ciekawy, fajnie sie czyta potrzeba takich ludzi w redakcji aby ja nieco o偶ywi膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 3 Stycznia 2016 #377753 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 NA TAK, wywiad bardzo fajny i przyjemny stylistycznie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 3 Stycznia 2016 #376826 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 - czcionka do bani 聽 - wywiad stanowczo za kr贸tki 聽 聽 聽 Og贸lnie na nie. Zirytowa艂em si臋 czytaj膮c ten wywiad, my艣la艂em 偶e dowiem si臋 czego艣 wi臋cej o LOVO.. 聽Jak na chwil臋 obecn膮 nie mia艂 czasu, to trzeba by艂o wybra膰 kogo艣 innego.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Stycznia 2016 #377767 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Tak, ortografia, brak redaktor贸w. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 3 Stycznia 2016 #377772 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 A jestem na tak, poniewa偶 znam ci臋 i lubi臋 聽 Rola redaktora nie jest ani troch臋 trudna, wystarczy: 聽 1. Zna膰 ortografi臋, interpunkcj臋 i trzyma膰 si臋 zasad stylistyki. 聽 2. Mie膰 troch臋 wolnego czasu. 聽 3. Pos艂ucha膰 innych co powinno si臋 poprawi膰 i d膮偶y膰 tym samym do perfekcyjnego (hehe) wywiadu czy tam artyku艂u. 聽 聽 聽 Raczej nie mia艂e艣 nigdy problem贸w z 偶adnym z tych punkt贸w, a bynajmniej nie pami臋tam. 聽 Pozdrowionka. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2016 #377783 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Jestem, na tak. Spe艂nia wymagania, ma poczucie humoru, wyobra藕ni臋, kreatywno艣膰. Elo. 聽 聽 聽 A tak serio : 聽 聽 聽 Jako redaktor, na pewno sobie poradzisz. Masz wielkie do艣wiadczenie, lubi臋 Ci臋, o偶ywisz redakcj臋 swoj膮 osob膮, gl hf. 聽 聽 聽 聽 聽 A co do wywiadu ze mn膮, to jestem chory, i nie mia艂em jako艣 ochoty, aby opowiada膰 o swoim 偶yciu, ale wkr贸tce to nadrobimy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 3 Stycznia 2016 #377804 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Tak tak tak jesli ogarniasz pisanie tak, jak adminowanie, to super Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 3 Stycznia 2016 #377819 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Powiem tak, ortografia poprawna, b艂臋dy interpukcyjnych nie zauwa偶y艂em, stylistyka jest, Masz ode mnie tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2016 #377855 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Jestem na tak 聽 Niby kr贸tki wywiad, ale 艂adnie si臋 czyta, nie ma b艂臋d贸w ortograficznych, a redaktorzy si臋 przydadz膮 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 3 Stycznia 2016 #377870 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ja r贸wnie偶 jestem na tak. 聽 Wywiad mo偶e i kr贸tki, ale nie jest z艂y. Nie widz臋 powa偶niejszych b艂臋d贸w psuj膮cych jako艣膰 tekstu, og贸艂em jest okej. 聽 No a redaktor贸w brakuje, dawno ju偶 nie by艂o ciekawego wywiadu... 聽 Czekam na ten (jak to wspomnia艂e艣) szczeg贸艂owy wywiad. Powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 3 Stycznia 2016 #377874 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2016 Jestem na Tak . 聽 Wywiad kr贸tki lecz bardzo ciekawy..聽 聽 聽 聽 Oby艣 tylko przez to nie zawali艂 serwera.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Stycznia 2016 #378352 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2016 聽 Podoba mi sie to Alelsandrze wywiad ciut za krotki ale dobry bledow nie widzialem czyta sie tez fajnie jestem na tak 聽 聽 Ja od razu wyhaczy艂em b艂膮d, a mianowicie @neutron napisa艂 "nie dysponowany", a jak wiemy nie z przymiotnikami piszemy razem. 聽 聽 聽 Co do podania to jestem na tak. 聽 -kat 1337 聽 -dojrza艂y do stanowiska 聽 -dobry kontakt z u偶ytkownikami 聽 聽 聽 聽 聽 @edit v1 lovo suaby gracz, nie polecam, spina o byle co :klotnia: 聽 @edit v2 Jest jeszcze b艂膮d w s艂owie "m贸g艂 bym". Czasowniki w trybie przypuszczaj膮cym piszemy 艂膮cznie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 4 Stycznia 2016 #378478 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2016 Na TAK: 聽 +Zawsze przyda si臋 pomoc. 聽 + Nie wida膰 "a偶" tylu b艂臋d贸w 聽 聽 聽 聽 聽 - 殴le dobrana czcionka 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 4 Stycznia 2016 #378602 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2016 Jestem na tak: 聽 +sta偶 na forum 聽 +"pewniak" 聽 +wywiad mega ciekawy 聽 聽 Powodzenia Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Stycznia 2016 #378648 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wywiad miernej jako艣ci, interpunkcja pozostawia wiele do 偶yczenia (m.in. przecinek przed "i" - krymina艂). Wiem, 偶e sta膰 ci臋 na wi臋cej i licz臋, 偶e jako redaktor b臋dziesz czyni艂 post臋py. Oby zapa艂 zbyt szybko nie min膮艂. Tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Stycznia 2016 #378747 Udost臋pnij Napisano 5 Stycznia 2016 Lubisz to robi膰 i to sprawia, 偶e nie jeste艣 dla samej rangi a przyjemno艣ci i ch臋ci umilenia ludziom czasu na forum. Liczymy na Ciebie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Stycznia 2016 #378748 Udost臋pnij Napisano 5 Stycznia 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi