RękaJakZłamana Napisano 2 Maja 2017 #447085 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Twój nick podczas gry:RekaJakZlamana Godzina, data zdarzenia:przed chwilą Mapa:cs_assault_upc STEAM_ID / IP: 2:0:1090117142' Uzasadnienie: Sam nie wiem już wczoraj dostalem ssy o 21 jakos tak i pisalo ze jestem odbanowany w temacie na UB moje wiec dzis gram i gram i nagle ban AB? nw o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 2 Maja 2017 #447087 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Na Twoim nicku jest sporo banów. Brak UB. Edytowane 2 Maja 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 2 Maja 2017 #447088 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi