hl 045 Napisano 2 Maja 2017 #447097 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 aktualnie mam 2 AB na COD MOD 801 oraz 401( nwm czemu na 401 mam jak nikogo nie zabilem...) na tych dwoch serwerach mam bana i mam niby wstawic ss chcialem sb dzisiaj zagrac na. only AWP ale pisze mi ze zostalem zbanowany a nigdy na ten serwer nie wchodzilem a na innym serwerze typu COD MOD 45000 moge bez problemu wejsc.... moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2017 #447099 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Każdy serwer mh jest połączony z jednym bansem co za czym idzie dostając bana na jednym serwerze masz bana na każdym. Wchodząc na serwery zaprzepaściłeś swoją szanse na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2017 #447100 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi